30 Eylül'de sona eriyor! Akbank'tan 15.000 TL'ye kadar yüzde 0 faizli nakit verilecek! Mobil başvuru yetiyor

Acil nakit ihtiyacı olanlara Akbank’tan avantajlı bir kampanya duyurusu yapıldı. Yüzde 0 faizle 15.000 TL’ye kadar nakit kullanılabilecek. 30 Eylül’de sona erecek kampanyaya hızlı başvuru yapılabilecek!
30 Eylül'de sona eriyor! Akbank'tan 15.000 TL'ye kadar yüzde 0 faizli nakit verilecek! Mobil başvuru yetiyor

Türkiye’de son yıllarda artan enflasyon ve hayat pahalılığı sonrasında bir yandan ihtiyaç sahipleri için devlet destekleri devam ederken, diğer yandan bankacılık sektöründen de çeşitli kampanyalar ile nakit destek sağlanıyor.

Akbank tarafından duyurulan yeni kampanya kapsamında Eylül ayı sonuna kadar başvuru yapanlara 15.000 TL’ye kadar nakit faizsiz olarak kullandırılacak. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin mobilden hemen başvuru yapmaları mümkündür.

AKBANK’TAN FAİZSİZ 15 BİN LİRA TAKSİTLİ AVANS

dsb-1694773175.webp

Akbank’tan acil nakit ihtiyacı olanlara 15.000 TL’ye kadar faizsiz taksitli nakit avans fırsatı duyuruldu. 01 – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında Akbank Mobil’den başvuru yapılabilecek. Başvuru tarihleri içinde mobilden Akbank Axess ve Wings kredi kartı başvurusunu ilk kez yapan vatandaşların kampanya koşullarını sağlamaları halinde kampanyadan yararlanması mümkündür.

Kampanya kapsamında katılımcıların SMS’te belirtilen tarihe kadar 15.000 TL’ye kadar yapacakları başvurular için 2 – 6 ay arasında vadeler ile Taksitli Avans kullanmaları sağlanacak. Nakit ihtiyacı olanların mobilden hızlı başvurularını tamamlayarak fırsattan yararlanması sağlanacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Kampanya tarihleri içinde Akbank Mobil’i indirerek ‘’Akbanklı Olmak İstiyorum’’ butonu ile işlem adımlarını takip eden yeni müşteriler kampanyadan yararlanabiliyor. İlk kez Axes veya Wings karta başvurmaları ve 25 Ekim 2023 tarihine kadar başvurularının onaylanması gerekecektir. İlgili tarihe kadar kredi kartı başvuru onaylanan kişiler, taksitli avans limitleri kapsamında kampanyadan 31 Ekim’e kadar yararlanabilecek.

6 aya kadar vadeli ve 15.000 TL’ye kadar 0 faizli olarak kullandırılacak taksitli avans ile vatandaşların nakit sıkıntılarının çözülmesi hedefleniyor. Kampanyadan ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan Akbanklılar yararlanabilecek. Taksitli avans kapsamında işlem başına en az 200 TL tutarında ve ATM’lerden ise tek seferde 4.000 TL’ye kadar kullanım sağlanabilecek. Mobilden anında başvuru işlemleri yapılabilecek.