300 Bin TL'ye sıfır kilometre otomobil için fırsat treni kaçıyor! Acele eden ucuz otomobil alacak!

Sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenler için yılın son fırsatları sunulurken artık süre iyice daraldı. Hyundai’nin uygun fiyat ve cazip bir kampanya ile satışa çıkardığı Hyundai i10 için fırsat treni kaçıyor.
300 Bin TL'ye sıfır kilometre otomobil için fırsat treni kaçıyor! Acele eden ucuz otomobil alacak!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenler için yılın son fırsatlarını otomobil firmaları sundular. Ancak bu fırsatların kullanılabileceği süre iyice daraldı. Yaklaşık 10 gün içerisinde harekete geçip otomobillerini almayanlar Ocak ayının başından itibaren çok daha yüksek bütçeleri gözden çıkarmak zorunda kalacaklar.

HYUNDAİ i10 FİYAT FIRSATI!

Türkiye’de şu anda otomobiller arasında en ucuzlarından birisi de Hyundai i10 olduğu biliniyor. Hyundai firması Türkiye’de üretim yaptığı için fiyatları rakiplerine göre daha makul bir seviyede tutabiliyorlar. Son yapılan ÖTV matrah dilimi güncellemesini de avantaja çeviren firma Hyundai i10’un en düşük versiyonunu 300 Bin TL’den satmaya başladı. 300 Bin TL’ye sıfır kilometre otomobil satın alma imkanı sunan Hyundai’nin bu fırsatında çok da süre kalmadı.

KREDİ ERTELEME DESTEĞİ

Hyundai i10 için firma ucuz fiyatın yanında müşterilere bir de kredi desteği sağlıyor. Bu kredi desteğine göre firmanın anlaşmalı olduğu bankalardan Hyundai i10 marka sıfır kilometre otomobil satın almak için taşıt kredisi kullanılması durumunda kredi taksitleri ertelenebiliyor. Müşteriler sadece 90 Bin TL peşinat ödemesi yapıp 210 Bin TL de taşıt kredisi çekebiliyorlar. Kullanılan taşıt kredisinin taksitleri de Temmuz 2023’te ödenmeye başlanıyor. Bu arada geçen sürede herhangi bir şekilde kesinlikle ödeme yapılmıyor.

Hyundai’nin açıkladığı Hyundai i10 fırsatları 2022 yılının sonuna kadar geçerli olacak. Bu sürenin aşılması durumunda kampanyadan yararlanılamayacak. Ocak ayında Hyundai tarafından Hyundai i10 için hem zamlı fiyatlar açıklanacak hem de düzenlenecek kampanya değişecek. Bu son fırsatları değerlendirmek isteyenler için önlerinde sayılı günler kaldı.