464 bin TL'ye garantili 2.el araç satışı! Renault'tan fabrika çıkışlı Dacia Peugeot Toyota Fiat Citroen

Sıfır araç fiyatları rekor üzerine rekor kırarken Renault fabrika çıkışlı ikinci el garantili araba satışına başlamıştı. 464 bin TL'ye fabrika çıkışlı garantili ucuz 2.el araba müjdesi!
464 bin TL'ye garantili 2.el araç satışı! Renault'tan fabrika çıkışlı Dacia Peugeot Toyota Fiat Citroen

464 bin TL'ye garantili 2.el araç satışı! Renault'tan fabrika çıkışlı Dacia Peugeot Toyota Fiat Citroen -Yüksek fiyatları ile araç fiyatları cep yakmaya devam ederken vatandaş rotasını sıfır araçtan ikinci el arabalara yönlendirmişti. 2.el araç fiyatları da talebin artmasıyla yükselirken Renault bu noktada devreye girdi. Renault ikinci el araç almak isteyen kişilere fabrika garantili araba müjdesi verdi.

RENAULT FABRİKA ÇIKIŞLI GARANTİLİ 2.EL ARAÇ SATIŞI BAŞLATTI!

Renault tarafından yapılan açıklamada " Renault2 demek güven demektir. Artık aracınız için otopazarlarını gezmeniz ya da tanıdık ustalara danışmanıza gerek yok. Renault2, ilgilendiğiniz aracın geçmişini tüm detaylarıyla bilmemizi sağlayan, şeffaflık üzerine dayalı bir sistemle çalışıyor. Gelen araçların geçmişinin belgelendiği, standart işlemlerden geçerek değerlendirildiği ve detaylı bir temizleme işleminden sonra satışa çıkarıldığı bu sistem, ikinci elde güven arayanlara olması gereken güveni ve rahatlığı sağlıyor." denilerek fabrika çıkışlı 2.el garantili araç satışı yapılacağı ifade edildi.

renault-1.jpg

2012 model Renault Clio araç 464 bin TL'ye satışa çıkarken, 2009 model Clio için ise belirlenen satış fiyatı 484 bin TL olarak ilanlarda yer aldı. Dacia Sandero almak isteyen kişilere 616 bin TL'lik teklif gelirken Peugeot 208 modeli ise 699 bin TL olarak belirlendi. Toyota Auris modeli araç almak istiyorum diyen kişilerin ödemeleri gereken rakam ise 724 bin TL oldu.

fiyat-2.jpg

Renault Taliant modelinde satış fiyatı 754 bin TL olurken Citroen C-Elysee modelinde satış fiyatı 754 bin lira olarak belirlendi. Renault araçlarda 24 aya varan garanti verilirken yine araç değişim imkanı ile satış sonrasında da fırsatlar ve avantajlar sürüyor. Peşin alım yapamayan kişiler için Renew finansal çözümler sayesinde taksitle alım fırsatı da sağlamış oluyor.

Genel Yayın Yönetmeni