50.000 TL ihtiyaç kredisi için ING Bank'tan düşük faizli maliyet hesaplaması!

ING Bank müşterileri düşük faizle ihtiyaç kredisi kullanmaya başladılar. 50.000 TL ihtiyaç kredisi için ödenecek taksit açıklandı.
50.000 TL ihtiyaç kredisi için ING Bank'tan düşük faizli maliyet hesaplaması!

Bankaların kredi maliyetleri son aylarda müşterilerin önlerine ciddi bir borç yükü çıkarıyorlar. Bundan dolayı da ihtiyaç kredisi çekmeden önce çok sayıda bankanın kredi maliyeti sorgulanıyor ve karşılaştırma yapılarak karar veriliyor. Bu çerçevede son günlerde insanların karşısına ING Bank'ın avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyası çıkıyor. Bu kampanyadan yararlanan müşteriler piyasa koşullarına göre en düşük maliyet ile ihtiyaç kredisi kullanmış oluyorlar.

İHTİYAÇ KREDİSİNDE YENİ KAMPANYA

Nakit sorunu yaşayanların ilk hedefleri bankalardan ihtiyaç kredisi çekmek oluyor. Lakin bu kredi çekme süreci biraz sancılı bir dönemin yaşanmasına neden olabiliyor. İhtiyaç kredisi çekerek nakit sorunu aşılabiliyor ama bunun bir bedeli bulunuyor. Bu bedeli ödemeyi göze alanlar için finansman erişimi mümkün oluyor. Bu çerçevede ihtiyaç kredisi kampanyası ile ING Bank müşterileri çok özel imkanlara sahip oluyorlar.

ING Bank ihtiyaç kredisi kampanyası çerçevesinde müşteriler aylık yüzde 3,69 oranında faiz ile bu kredi imkanından yararlanabiliyorlar. Faiz araştırması yapıldığında ise bu uygulanan faiz oranı geçmiş dönemlerin düşük faizli kredileri ile karşılaştırılamasa da güncel olarak en makul faiz oranı oluyor. Bu maliyet avantajı ile ihtiyaç kredisi çekenler en azından bu dönem için kazançlı bir iş yapmış oluyorlar.

İhtiyaç kredisini ING Bank müşterileri diğer bankalarda olduğu gibi 36 aya kadar vade ile çekebiliyorlar. Bu vade sınırı kesinlikle aşamıyor ve bu vade süresi sadece 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredileri için geçerli oluyor. Müşteriler 50.000 TL ile 100.000 TL arasında ihtiyaç kredisi kullanmak istediklerinde yapılan kredi maliyet hesaplaması en fazla 24 ay vadeli olabiliyor. 100.000 TL'nin üzerine çıkan ihtiyaç kredilerinde ise vadede üst sınır 12 aya kadar olabiliyor.

50.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMA TABLOSU!

ing.jpg

ING Bank'ın uygun faizli ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanıp ihtiyaç kredisi çekecek olanların karşılaşacakları maliyetler belli oldu. 36 ay vadeli 50.000 TL ihtiyaç kredisi çekecek olanlar yapılan kredi maliyet hesaplamasına göre aylık 2.943 TL tutarında taksit ödemesi yapıyorlar. Bu kullanılan kredinin toplam maliyeti ise 105 Bin TL tutarını görüyor.