7.000 TL maaş promosyonu veren QNB Finansbank bunu yapanlara ek 3.000 TL ödüyor!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları büyük bir ilgi görmeye devam ediyor. Emeklilere 3.000 TL ek promosyon veren QNB Finansbank maaş promosyonunu ise yükseltti. Emekliler QNB Finansbank’tan ne kadar maaş promosyonu alabilirler?
7.000 TL maaş promosyonu veren QNB Finansbank bunu yapanlara ek 3.000 TL ödüyor!

Emekliler içerisinde kaldıkları ekonomik sıkıntılardan emekli maaş promosyonu kampanyaları ile bir nefes alma imkanı bulabiliyorlar. Emekli maaş promosyonu kampanyaları ile alakalı olarak yaşanan tüm gelişmeler emekliler tarafından sıkı bir şekilde takip ediliyor. Son dönemlerin en avantajlı kampanyalarından birisi de QNB Finansbank tarafından açıklandı. Peki QNB Finansbank emeklilere ne kadar maaş promosyonu ödemesi yapıyor?

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU QNB FİNANSBANK’TA NE KADAR?

QNB Finansbank emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında emeklilere ödenen maaş promosyonları belli oldu. Buna göre emekli maaşları 1.500 TL’ye kadar olan müşterilere 4.650 TL, emekli maaşları 1.500 TL ile 2.500 TL arasında olan emeklilere 5.800 TL, emekli maaşları 2.500 TL üzerinde olanlara 7.000 TL maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. Bu maaş promosyonu tutarları Eylül ayı kampanyası için belirlendi. Ekim ayında QNB Finansbank tarafından emekli maaş promosyonu tutarlarının yeniden belirlenmesi bekleniyor.

3.000 TL EK PROMOSYON

QNB Finansbank’ın emekli müşterileri ek promosyon imkanına da sahipler. Bunun için bazı şartların yerine getirilmesi gerekiyor. Emekli müşteriler emekli yakınlarının maaşlarını QNB Finansbank’a taşımaları için aracılık yaparak bu imkandan yararlanabiliyorlar. Her getirilen emekli için 1.000 TL ödeme yapan QNB Finansbank 3 kişiye kadar ödeme yapıyor. Buna göre 3 emekli yakınının maaşının QNB Finansbank’a taşınmasına aracılık eden emekliler 3.000 TL ek promosyon alıyorlar.

QNB Finansbank’tan 7.000 TL maaş promosyonu alan bir emekli müşteri ek promosyonu almaya da hak kazanması durumunda 3.000 TL daha ödeme alarak toplam alacağı ödemeyi 10 Bin TL’ye çıkarabiliyor. 3 yıllık sözleşme karşılığında alınacak olan bu 10 Bin TL için emekli müşteriler bankaya sözleşme süresi boyunca emekli maaşını bir başka bankaya taşımama sözü veriyorlar.