8.870 TL taksitle 1 milyon TL ortak kredi! Ziraat Bankası'ndan imece KONUT KREDİSİ kampanyası

Ziraat Bankası ortak konut kredisi veren bankalar arasına katıldı. 8 bin 870 TL taksitle 1 milyon TL kredi kampanyası başladı.
8.870 TL taksitle 1 milyon TL ortak kredi! Ziraat Bankası'ndan imece KONUT KREDİSİ kampanyası

Ziraat Bankası'ndan ortak KONUT KREDİSİ kampanyası! 8.870 TL taksitle 1 milyon TL kredi - Konut fiyatları astronomik rakamlarla peşin alımları imkansız hale getirirken kredi çekerek konut sahibi olmak isteyen kişiler ise bankaların yüksek faiz oranlarına takılmıştı.

Hem satılık ev fiyatları hem de kredi faiz oranlarında yaşanan yükseliş vatandaşın kredi çekerek ev sahibi olmasını zorlaştırırken beklenen güzel haber Ziraat Bankası tarafından verildi. Ziraat Bankası ortak konut kredisi kampanyası kapsamında aynı evi birden fazla kişinin ortak olarak borcu beraber ödemelerine izin verdi.

ORTAK KONUT KREDİSİ NEDİR, KİMLER ÇEKEBİLİR?

Bankaların konut kredisi paketlerinde aylık ödeme tutarları hem faiz oranları hem de kredi çekilecek olan rakamlarda artış yaşanmasıyla asgari ücreti bile geride bırakmıştı. Örneğin 120 ay vadeli 1 milyon TL konut kredisi çekmek isteyen bir kişinin ödeyeceği aylık taksit tutarı 35 bin 478 TL'ye ulaşırken bu da vatandaşın kredi çekerek ev sahibi olmasını imkansız hale getirmişti.

ortak-kredi.jpg

Ziraat Bankası tam bu noktada devreye girdi ve ortak konut kredisi kampanyası başlattığını duyurdu. Kredi çekmek isteyen kişiler ortak tapu almaları şartıyla aynı evi beraber kredi çekerek satın alabilecekler Böylelikle kredinin aylık ödemesi kişi başına rakam olarak bölüştürülüp düşecek.

ziraat-konut.jpg

ZİRAAT BANKASI 1 MİLYON TL ORTAK KONUT KREDİSİ HESAPLAMA TABLOSU!

Ziraat Bankası'ndan bugün itibariyle 1 milyon TL ortak konut kredisi çeken bir kişinin aylık ödemesi 35 bin 478 TL olarak gerçekleşirken bu krediyi 4 kişinin ortak çekmesi durumunda ödeyeceği rakam ise 8 bin 870 TL olacak. Kredi başvuruları Ziraat Bankası şubelerine şahsen ortaklar tarafından yapılabilecek.

Genel Yayın Yönetmeni