Acil nakit ihtiyacı olanlara Garanti Bankası'ndan anında faizsiz 20 bin TL ihtiyaç kredisi imkanı!

Uygun kredi imkanı arayanlar için Garanti Bankası büyük ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu!
Acil nakit ihtiyacı olanlara Garanti Bankası'ndan anında faizsiz 20 bin TL ihtiyaç kredisi imkanı!

Son dönemde artan kredi ihtiyaçlarının ardından Garanti Bankası tarafından büyük ihtiyaç kredisi kampanyası duyuruldu. Maliyetlerin arttığı bu son dönemde uygun vade ve faiz oranları ile nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen kişiler için sık sık duyuru yapan banka son olarak 20 bin TL değerindeki kredisini müşterilerine özel yayımladı.

GARANTİ BANKASI'NDAN ANINDA 20 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ İMKANI!

Güncel olarak banka tarafından yayımlanan kampanyaya göre 10 bin TL ihtiyaç kredisi ve 10 bin taksitli nakit avans seçenekleri ile toplamda 20 bin TL verileceği öğrenildi.

KREDİNİN DETAYLARI BELLİ OLDU!

10 bin TL değerindeki taksitli nakit avans almak isteyen kişiler için toplamda 6 ay vade ve yüzde 0 faiz oranı ile işlemlerin tamamlanacağı öğrenildi. Kredi ve nakit avans için detaylar ile birlikte ödeme tablosu şu şekilde verildi;

screenshot-111-001.png

  • Faizsiz kredi kampanyasından 15 Ağustos – 13 Eylül tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olan müşterilerimiz faydalanabilir.
  • Faizsiz kredi kampanyasına katılanlar, Mobil’den Garanti BBVA müşterisi olduktan sonra 5 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli krediye başvuru yapıp kullanabilir.
  • Herhangi bir sebeple müşteri olma sürecinin şubeden tamamlanması durumunda kampanyadan faydalanılamaz.
  • %0 faizli kredi kampanyası sadece Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden tamamlanacak kredi başvuruları için geçerlidir. Şubelerimizde geçerli değildir. Herhangi bir sebeple müşteri olma ve kredi başvuru süreçlerinin şubeden tamamlanması durumunda kampanyadan faydalanılamaz.
  • Kredi başvurunuzu Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet’teki Başvurular > Kredi > İhtiyaç Kredisi adımları üzerinden azami 10.000 TL ve 12 ay vade olarak seçerek kampanyalı krediye başvurabilirsiniz.
  • Söz konusu kredi talepleri bankamız tarafından değerlendirilerek olumlu bulunması halinde karşılanacaktır.
  • Olumlu değerlendirilerek onaylanan kredi, Garanti BBVA Mobil ve İnternet kanalları üzerinden kullanılabilir.
  • %0 faizli hoş geldin kredisi kampanyası kapsamında kullanılacak minimum kredi tutarı 1.000 TL maksimum kredi tutarı 10.000 TL, maksimum vade ise 12 aydır. Şahıs firmaları için ticari amaçlı destek kredisinin maksimum vadesi 12 aydır.

Kampanya ile ilgili diğer tüm detaylar Garanti Bankası'nın resmi internet adresi üzerinden yayımlandı.