Ağustos ayında Toyota Corolla'ya büyük zam! Yeni fiyat listesi yayımlandı

Araç fiyatlarının oldukça artmaya başladığı bu son dönemde yeni Toyota Corolla fiyatları da gündeme geldi. Güncel fiyat listesi ile birlikte 1 milyon TL'den ucuz aracın olmadığı görüldü.
Ağustos ayında Toyota Corolla'ya büyük zam! Yeni fiyat listesi yayımlandı

Sıfır araç sahibi olmak isteyen kişiler için Toyota Corolla'nın yeni fiyat listesi yayımlandı. Geçtiğimiz aylara bakarak fiyatların oldukça arttığı görülürken bir aylık süreçte dahi ortalama olarak 180 bin TL sevilerinde artışın yaşandığına şahit olundu. 2023 senesi içerisinde pek çok otomobil marka ve modellerinde yaşanan bu fiyat artışından vatandaşlar şikayetçi olurken sıfır araç almak pek çok kişi için neredeyse imkansız hale geldi.

toyota-corolla.jpg

Otomobil fiyatlarına uygulanan yeni zamlar devam ederken son olarak Türkiye'de pek çok kişi tarafından marka ve modellerden olan Toyota Corolla güncel fiyat listesi ile gündeme geldi. Yaşanan artışlar sonucunda en uygun modelin bile 1 milyon TL'den fazla olması araç sahibi olmak isteyen kişilerin canını sıktı. Tüm bunlar ile birlikte 2023 senesinin ilk ayı ve Ağustos ayı içerisinde modellere göre fiyat listeleri yayımlanarak fiyat bazında yaşanan değişimlere şahit olundu.

toyota.jpg

TOYOTA COROLLA GÜNCEL FİYAT LİSTESİ YAYIMLANDI!

Türkiye'nin en çok satan otomobil markalarında biri olan Toyota Corolla'nın modellere göre güncel fiyat listesi şu şekilde verildi;

Toyota Corolla 1.5 Vision = Ocak ayında 642 bin TL olan fiyat Ağustos ayında 1 milyon 133 bin 550 TL oldu.

Toyota Corolla 1.5 Vision Multidrive S = Ocak ayında 670 bin 750 TL olan fiyat Ağustos ayında 1 milyon 182 bin 800 TL oldu.

Toyota Corolla 1.5 Dream Multidrive S = Ocak ayında 738 bin 150 TL olan fiyat Ağustos ayında 1 milyon 299 bin TL oldu.

Toyota Corolla 1.5 Flame X-Pack Multidrive S = Ocak ayında 828 bin 650 TL olan fiyat Ağustos ayında ise 1 milyon 461 bin 900 TL oldu.