Akaryakıt zamları sonrası 110 TL destek başladı! Tek tuşla hesaplara geçecek…

Akaryakıt fiyatlarına peş peşe gelen zamların ardından 110 liralık destek kampanyası başladı. Araç sahipleri, Opet ve Sunpet istasyonlarından alacakları yakıtlar karşılığında bu destek fırsatından yararlanabilecek. İşte detaylar…
Akaryakıt zamları sonrası 110 TL destek başladı! Tek tuşla hesaplara geçecek…

Akaryakıt fiyatlarına son yıllarda peş peşe gelen zamlar, son aylarda yerini daha yüksek oranlı ve daha hızlı gelen zamlara bıraktı. Vergi artışıyla birlikte benzin ve motorin üzerinden alınan Özel Tüketim Vergisi’nin (ÖTV) de artırılmasıyla fiyatlarda bir artış daha yaşanırken, bu artışları otogaz da dahil olmak üzere akaryakıtta zamlar takip etti. Gelen akaryakıt ve otogaz zamları sonrası Opet’ten bir kampanya fırsatı geldi.

Akaryakıt ve otogaz fiyatlarına peş peşe gelen zamlar sonrası araç sahipleri, yakıt alışverişlerinde tasarruf sağlayabilecekleri kampanyaları araştırmaya başladı. Söz konusu kampanyalara bir yenisi de Opet ve İş Bankası ortaklığından geldi. Söz konusu kampanya dahilinde, kampanya katılım şartlarını karşılayan araç sahipleri, Opet ve Sunpet istasyonlarından yapacakları yakıt alışverişlerine karşılık toplam 110 TL’ye varan MaxiPuan hediyesi kazanabiliyor. İşte detaylar…

OPET’TE 110 TL MAXİPUAN KAMPANYASI

akaryakita-zam-geldi-iste-guncel-fiyatlar-mqsb.jpg

Opet ve Sunpet istasyonlarında geçerli olan kampanya kapsamında, 16 Ağustos - 30 Eylül 2023 tarihleri arasında Maximum anlaşmalı işyerlerinde tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek olan 500 TL ve 4. akaryakıt veya otogaz alışverişlerine karşılık, Opet ve Sunpet istasyonlarından yapılacak olan yakıt alışverişlerinde kullanılabilecek olan 90 TL MaxiPuan hediye ediliyor.

Ayrıca söz konusu alışverişlerden en az birini uygulama kapsamındaki Opet istasyonlarından, Maximum Mobil’de yer alan Pazarama üzerinden “Opet Araçta Ödeme” seçeneği ile gerçekleştirenlere de toplamda 110 TL MaxiPuan hediye ediliyor.

KAMPANYAYA KATILIM VE KAMPANYA DETAYLARI

Katılım gerektiren kampanyaya isteyenler kampanya dönemi içerisinde herhangi bir zamanda, alışveriş öncesinde veya sonrasında katılım sağlayabiliyor. Kampanyaya katılmak isteyenlerin İşcep veya Maximum Mobil üzerinde “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanya için “KATIL” butonuna tıklaması gerekiyor.

Kampanya kapsamında kazanılan MaxiPuan ödülleri sadece anlaşmalı Opet ve Sunpet istasyonlarında görüntülenebiliyor ve bu ödüller sadece yakıt alışverişlerinde kullanılabiliyor. Ayrıca kampanyada kazanılan MaxiPuan hediyeleri 5 Ekim 2023 tarihine kadar müşterinin kartına yükleniyor. Son kullanma tarihi 30 Kasım 2023 olan hediye MaxiPuan kazanılan söz konusu kampanyadan 1 müşteri en fazla bir kere yararlanabiliyor ve kampanyada en fazla 110 TL MaxiPuan kazanılabiliyor.