Akbank büyük kampanyayı duyurdu! Faizsiz 15 bin TL verilecek

Akbank tarafından müşterilerine özel büyük kampanya duyuruldu. Başvuru yapan vatandaşların hesaplarına faizsiz 15 bin TL yatırılacak
Akbank büyük kampanyayı duyurdu! Faizsiz 15 bin TL verilecek

Başvuru için son 10 gün! Akbank tarafından yapılan son kampanya ile birlikte 14 Temmuz tarihine kadar Akbanklı olan müşterilere özel toplamda 15 bin TL nakit avans verileceği ifade edildi. Merak edilen tüm detaylar banka tarafından açıklandı.

AKBANK FAİZSİZ 15 BİN TL AVANS VERECEK!

Kredi çekmek istemeyen vatandaşlar için Akbank tarafından yapılan son kampanya ile birlikte yapacakları başvuru sonucunda faizsiz 15 bin TL nakit avans verileceği öğrenildi. Başvuru ile ilgili merak edilen tüm detaylar resmi internet adresleri üzerinden yayımlanırken kampanyadan faydalanmak isteyen vatandaşların yeni müşteri olması gerektiği ifade edildi.

screenshot-1.png

KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU!

Banka tarafından resmi internet adresine göre yayımlanan kampanya ile ilgili detaylar şu şekilde duyuruldu;

  • Kampanyadan 13.06.2023 – 14.07.2023 tarihleri arasında Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni Akbanklılar faydalanabilir.
  • Yukarıda belirtilen tarihler arasında yeni Akbanklı olanların; ilk kez asıl Axess veya Wings karta başvurmaları ve 25.08.2023 tarihine kadar başvurularının onaylanması gerekmektedir.
  • 25.08.2023 tarihine kadar başvurusu onaylanan Akbanklılar, taksitli avans limitleri doğrultusunda kampanyadan 31.08.2023 tarihine kadar faydalanabilecektir.
  • Kurye akışı ile Akbanklı olma sürecini tamamlayacak olan katılımcılar, belge işlemlerinin tamamlanıp evrakları bankamıza ulaştıktan sonra kredi kartı başvurusunda bulunarak kampanyadan faydalanabilir.
  • Mobilden Akbanklı olma sürecini başlatmış ancak hata almış veya süreci şubeden tamamlamış katılımcılar da kampanyadan yararlanabilir. Mobil veya Şube’den Akbanklı olanlar Şube, Müşteri İletişim Merkezi, Akbank Mobil, Juzdan, İnternet Şube, ATM, Akbank.com, axess.com.tr, wingscard.com.tr kanalları aracılığıyla kredi kartına başvurulabilir.
  • Kampanya kapsamındaki katılımcıların, SMS’te belirtilen tarihe kadar yapacakları 15.000 TL’ye kadar ve 2-6 ay vadedeki Taksitli Avans işlemlerinde indirimli %0 aylık akdi faiz oranı geçerli olacaktır.
  • Kampanyadan ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan Akbanklılar yararlanabilir. 13.06.2023 tarihinden önce açık Axess, Wings veya Free kartı olan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.
  • Kampanya koşulları çerçevesinde, resmi tatil ve hafta sonlarında Akbanklı olan katılımcılar için tanımlama süreci, takip eden ilk iş günü itibarıyla başlayacak ve artı 2 iş günü içinde sonuçlanacaktır.
  • Bireysel kartlara ait Taksitli Avans işlemlerinde ücret alınmamaktadır.

Bu kapsamda başvuru yapan vatandaşların belirlenen tarih aralıklarında başvuru işlemlerini tamamlamış olması gerekmektedir.