Alternatif Bank online alışverişlere 250 desteğini duyurdu! O tarihe kadar başvuranlara verilecek

Bankaların müşterilerine yönelik sundukları kampanyalara yenileri eklenmeye devam ederken, bir kampanya da Alternatif Bank’tan geldi. Alternatif Bank, e-ticaret alışverişlerine 250 TL bonus hediyesini duyurdu. İşte detaylar…
Alternatif Bank online alışverişlere 250 desteğini duyurdu! O tarihe kadar başvuranlara verilecek

Artan ekonomik sıkıntılarla birlikte Türkiye’de vatandaşlar kazanç ve tasarruf elde edebilecekleri çözümleri araştırmaya devam ediyor. Bu noktada birçok işletme ve bankacılık kuruluşu, çeşitli koşullara bağlı olarak alternatif kampanya fırsatları sunuyor. Bankalardan gelen söz konusu kampanyalar kapsamında genellikle hediye para ödemeleri veya çeşitli sektörlerde ve alanlarda kullanılabilen çeşitli bonus ödülleri veriliyor. Bir kampanya fırsatı da Alternatif Bank’tan geldi.

Alternatif Bank, müşterilerine yönelik bir kampanyasını daha duyurdu. Eylül ayına özel olarak duyurulan kampanya kapsamında, online alışverişlerde 250 TL bonus hediyesi veriliyor. Kampanyaya katılım sağlayan ve koşulları karşılayan Alternatif Bank müşterileri, 30 Eylül tarihine kadar geçerli olan kampanyada 250 TL’ye kadar bonus kazanma fırsatını yakalıyor. Peki kampanya koşulları neler, kimler hangi şartlarda kazanabilir? İşte detaylar…

ALTERNATİF BANK’TAN 250 TL BONUS KAMPANYASI

2020020516512991136.png

Alternatif Bank tarafından 01 Eylül - 30 Eylül 2023 tarihleri arasında sunulan kampanya kapsamında; hepsiburada.com, n11.com ve trendyol.cım web sitelerinden ve mobil uygulamalarından yapılacak olan her 1.500 TL’lik online alışverişe 50 TL ve toplamda 250 TL bonus hediyesi veriliyor. Katılım gerektiren kampanyaya katılmak isteyenlerin “ONLINE” yazıp 4055’e SMS göndermesi gerekiyor.

KAMPANYA DETAY VE ŞARTLARI

Kampanya dahilinde kazanılan bonuslar 03 Ekim - 03 Kasım 2023 tarihleri arasında kullanılabilir ve 03 Kasım 2023 tarihine kadar kullanılmamış olan bonuslar, 04 Kasım 2023 itibariyle geri alınır. Kampanyaya, aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki dahil ediliyor ve kampanyadan Alternatif Bank Bonus bireysel kartlar yararlanabilir. Bu kapsamda uygun kartlar, Diners Club kartlar ve VOV banka kartları kampanyaya dahil değildir.

Alternatif Bank, söz konusu kampanyayı istediği zaman durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir ve kampanyada kazanılan bonusların yüklenebilmesi için ödül yükleme tarihinde kartın kullanıma açık olması gerekir.