Asgari ücret zammında son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret zirvesi!

Asgari ücret zammı ile alakalı olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücret zammını görüşmek için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’i kabul etti.
Asgari ücret zammında son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret zirvesi!

Türkiye’de milyonlarca vatandaş asgari ücretin belirlenmesini büyük bir heyecanla bekliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın asgari ücret zammını açıklayacak. Bu kritik kararın açıklanmasına saatler kala çok önemli bir son dakika gelişmesi yaşandığı bildirildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE BAKAN BİLGİN ASGARİ ÜCRETİ GÖRÜŞTÜ!

Asgari ücret zammını görüşmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin bir araya geldiler. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu akşam saat 21:45’te Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Bakan Vedat Bilgin’i kabul etti. Bu toplantıda asgari ücrete yapılacak zamma dair karar çıkması bekleniyor.

AÇIKLAMA YARIN YAPILACAK!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın asgari ücret zammına dair son gelişmeleri değerlendirdiği Bakan vedat Bilgin ile yaptığı ikili görüşme sonrasında herhangi bir açıklama yapılması beklenmiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücret zammını yarın açıklaması bekleniyor. Asgari ücret zammına dair alınacak son kararı verecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan hem işçileri hem de işverenleri memnun edecek bir rakamı duyuracağı tahmin ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BUGÜN AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün asgari ücret zammına ilişkin konuşarak, “Bakanımla, işveren sendikası başkanı ile otururuz, konuşuruz. Buna dair bir değerlendirme yaparız. İnşallah bu suretle hayırlı bir adım atarız. Herkesin her söylediği ile hareket edecek halimiz yok. Çünkü küfe onların sırtında değil bizim sırtımızda duruyor. Biz sırtımızdaki küfe ile 85 milyonun sorumluluğunu taşıyoruz. Bunların hepsini değerlendireceğiz. Sırtında küfe olmayanlar bol keseden atıp duruyor.” demişti.

ASGARİ ÜCRET ZAMMINDA ARTIK SÖZÜ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SÖYLEYECEK!

Asgari ücret zammı kararı Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nda çıkmadı. Çalışma Bakanı vedat Bilgin tarafından işverenlerin ve işçilerin teklifleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a aktarılacak. Bu teklifler üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan değerlendirme yaparak asgari ücret zammında son sözü söyleyecek. Asgari ücrete dair nihai karar ise Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bizzat yarın açıklanacak.