Bakanlık duyurdu! Ödemeler hesaplara yatırıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından bugün yapılan son duyuru ile birlikte tarımsal destek ödemelerinin hesaplara yatırıldığı öğrenildi.
Bakanlık duyurdu! Ödemeler hesaplara yatırıldı

Her ay olduğu gibi Temmuz ayında da çiftçiler için düzenli olarak yapılan tarımsal destek ödemeleri hakkında duyuru geldi. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çitçilere yapılan duyuruda ödemelerin yapıldığı konusunda gerekli olan bilgilendirmeler yapıldı. Bakanlık sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile hesaplara yatan toplam ödeme hakkında da bilgilendirme yaptı.

ÖDEMELER HESAPLARA YATIRILDI!

Çiftçiler için yapılan tarımsal destek ödemeleri hakkında Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından son dakika duyurusu geldi. Yapılan açıklamalarda ödemelerin hesaplara yatırıldığına ilişkin, "Destekleme ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Kırsal Kalkınma Yatırım Desteği 78 milyon 825 bin lira. Hayırlı ve bereketli olsun" şeklinde açıklama yapıldı.

screenshot-24.png

Sosyal medya hesaplarından gerçekleştirilen bu paylaşım ile birlikte çiftçileri destekleme ödemleri kapsamında toplamda 78 milyon 825 bin TL'nin hesaplara aktarıldığı ifade edildi. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından hayırlı olsun paylaşımı ile de vatandaşlara duyuruldu.