Bakanlıktan evlilik kredisi vaadiyle dolandırıcılık uyarısı geldi!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan son uyarı ile birlikte evlilik kredisine karşı dolandırıcılık uyarısı yapıldı.
Bakanlıktan evlilik kredisi vaadiyle dolandırıcılık uyarısı geldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından vatandaşlara müjdelenen evlilik kredisi hakkında merak edilenlerin artmasının ardından bugün Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalarda bu konuda vatandaşların dikkat etmesi gereken dolandırıcılık gibi konuların gündeme geldiği ifade edildi.

Vatandaşlara bazı dolandırıcıların evlilik kredisi vaadiyle kandırıldığı, para toplama gibi durumların yaşandığı öğrenildi.

BAKANLIK AÇIKLADI!

Konu ile ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Aile ve Gençlik Bankası adı altında vatandaşlarımıza 'evlilik kredisi' vaadiyle sahte bir internet sayfası üzerinden para toplayan şahıslara kesinlikle itibar etmeyiniz! Bakanlığımız ve yetkili diğer kurumların resmi sayfalarından açıklanmayan hiçbir başvuruyu dikkate almayınız. Vatandaşlarımızı dolandırmayı amaçlayan sahte internet sayfası ve bu internet sayfası ilgilileri hakkında hukuki süreç başlatılmıştır." şeklinde ifadeleri ile kredi hakkında detaylara yer verildi.