Bankadan büyük kart kampanyası! Market harcamalarınıza özel 400 TL hediye edilecek

İş Bankası tarafından Temmuz ayı için yapılan son kampanyaya göre İş Bankası tarafından market harcamalarına özel 400 TL hediye edileceği açıklandı.
Bankadan büyük kart kampanyası! Market harcamalarınıza özel 400 TL hediye edilecek

Temmuz ayı için büyük kampanya geldi! İş Bankası tarafından müşterilerine özel duyurulan kampanyaya göre belirli tutarda yapılan harcamalar sonucunda toplamda 400 TL hediye edileceği öğrenildi. Bu kapsamda belirli tutarda yapılacak olan harcamaların ardından hediye edilecek tutarlar hakkında da gerekli olan bilgilendirmeler yapıldı.

MARKET HARCAMALARINA ÖZEL 400 TL HEDİYE EDİLECEK!

İş Bankası tarafından yapılan son duyuru ile birlikte belirli tutarlarda yapılacak olan harcamaların ardından toplamda 400 TL hediye edileceği öğrenildi. Kampanya hakkında banka tarafından resmi internet adresinde "Maximum Mobil'den veya İşCep'ten Market Kampanyası'na katılın, 3-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında Maximum Kart’ınız ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinizden sonra farklı günlerde yapacağınız 500 TL ve üzeri her peşin alışverişiniz için 40 TL, dilerseniz MaxiMil olarak da kullanabileceğiniz toplam 400 TL MaxiPuan kazanın!" şeklinde duyuruldu.

HANGİ KARTLAR KAMPANYAYA DAHİL?

Belirlenen kapsama dahil olan kampanyaların merak edilmesinin ardından kampanya kapsamındaki tüm kartlar "İş Bankası Maximum, Maximiles, Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart kullanılarak yapılan alışverişler, market sektöründe yer alan mağazaların sanal mağaza ve/veya mobil uygulamalarından yapılan market alışverişleri kampanyaya dâhildir. " şeklindeki duyuru ile belirtildi.

Bununla birlikte Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar; Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler, farklı ürün kategorilerinde satış yapan e-ticaret firmalarından yapılacak alışverişlerin kampanyaya dahil olmadığı öğrenilmiş oldu.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Kampanya kapsamına katılarak başvuru yapmak isteyen kişiler için yapılan açıklamalara göre ödenecek olan tutarlara dair "Maximum Mobil’de veya İşCep'te “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz." şeklinde duyuru yapıldı.