Benzin ve motorine zam mı geliyor?

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Türkiye'de yakından takip edilen akaryakıt fiyatlarına ilişkin zam ve indirim haberleri yakından takip edilirken benzin ve motorine zam gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.
Benzin ve motorine zam mı geliyor?

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar gündemin önemli konu başlıkları arasında yer alıyor. Brent petrol fiyatları gündemin önemli konu başlıkları arasında yer alırken geçtiğimiz günlerde zam haberi basına yansımış ancak bayram nedeniyle verilen idari izinden dolayı zammın ertelendiği ifade edilmişti.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ederken zammın ne zaman pompaya yansıyacağı da merak konusu oldu. Bu çerçevede ''Benzin ve motorine zam mı geliyor?'' sorusuna da yanıt aranmaya başladı.

BENZİN VE MOTORİNE ZAM GELİYOR

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor. Alınan bilgilere göre, yarından itibaren benzin ve motorine zam geliyor. 25 Haziran tarihinden itibaren akaryakıt fiyatlarına zam geleceği ifade edilirken benzine 2 lira, motorine ise 1 lira 68 kuruş zam beklendiği ifade edildi.

benzin-ve-motorine-zam-mi-geliyor.jpg

24 HAZİRAN İSTANBUL AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin fiyatı: 39,75 TL
Motorin litre fiyatı: 40,23 TL
LPG 19,30 TL

24 HAZİRAN ANKARA AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin litre fiyatı: 41 TL
Motorin litre fiyatı: 41,26 TL
LPG fiyatı: 19,76 TL

24 HAZİRAN İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin litre fiyatı: 43,63 TL
Motorin litre fiyatı: 44,70 TL
LPG litre fiyatı: 19,36 TL

Akaryakıt fiyatlarına gelecek zammın ardından liste fiyatları da güncellenecek.