Bilgisayar alacaklara Denizbank'tan özel müjde! Anında 1.000 TL destek dönemi başladı

DenizBank, bilgisayar alacak olan müşterilerine 1.000 TL indirim kampanyasını duyurdu. Kampanya dahilinde, Huawei’den Matebook D16 i9 ya da Matebook D16s i9 alımlarına indirim desteği sunuluyor. İşte detaylar…
Bilgisayar alacaklara Denizbank'tan özel müjde! Anında 1.000 TL destek dönemi başladı

Son dönemde artan ürün ve hizmet fiyatları, teknoloji ürünlerini de etkiledi. Ekonomide yaşanan sıkıntılar ile birlikte gelen zamlar, fiyatların hızla yükselmesine neden olurken, teknoloji ürünlerinde de fiyatlar hızla arttı. Bilgisayar, telefon, tablet gibi ürünlerde artan fiyatlar sonrası, bu tür ürünlere yönelik sunulan kampanyalar da merak konusu oldu. Bu kapsamda bilgisayar alımları için bir kampanya da DenizBank’tan geldi.

DenizBank, bilgisayar alma hazırlığında olan müşterileri için dikkat çeken bir fırsat kampanyası sundu. Söz konusu kampanya dahilinde, Huawei’den Matebook D16 i9 veya Matebook D16s i9 modellerini alacak olan İşletme Kart sahiplerine, 1.000 TL’ye varan indirim fırsatı sunuluyor. Geçerlilik tarihi de belirlenen indirim kampanyasında detaylar da ortaya çıktı. İşte detaylar…

DENİZBANK’TAN BİLGİSAR ALIMLARINA 1.000 TL İNDİRİM DESTEĞİ

turkiyedeki-herkesi-ilgilendiriyor-sakin-paranizi-oraya-gondermeyin-spk-son-dakika-acikladi-dolandirilirsiniz-zbei.jpg

DenizBank, İşletme Kart sahiplerine yönelik sunduğu kampanya kapsamında, Huawei’den Matebook D16 i9 veya Matebook D16s i9 modellerinden birini alacak olan müşterilerine, 750 TL veya 1.000 TL indirim fırsatı sunuyor. Kampanya dahilinde Matebook D16 i9 alışverişlerine 750 TL, Matebook D16s i9 alışverişlerine ise 1.000 TL indirim desteği sağlanıyor.

KAMPANYA ŞARTLARI

DenizBank tarafından 04 Eylül - 30 Eylül 2023 tarihleri arasında sunulan kampanyadan yararlanmak isteyen DenizBank müşterilerinin, Huawei’den belirtilen modeller için alışveriş ödemelerini İşletme Kartları ile yapması gerekiyor. Ayrıca müşteriler, söz konusu fırsattan yararlanmak için “Fırsatı Yakala” alanından kampanya kodunu alabilecek.

KAMPANYA DETAYLARI

DenizBank tarafından sunulan ve 30 Eylül 2023 tarihine kadar geçerli olan kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin, “Fırsatı Yakala” alanından kampanya kodunu alması ve Huawei’den “Matebook D16 i9” veya “Matebook D16s i9” modellerinden birini, İşletme Kart ile ödeme yaparak satın alması gerekiyor. Yapılan alışverişlerde ürüne göre 750 TL veya 1.000 TL indirim desteği sunuluyor.