Bu kampanya aracı kapıya çektirir! Garanti BBVA 48 ay vadeli 100 bin TL taşıt kredisi dağıtıyor! Online kredi başvurusu için…

Garanti BBVA sıfır ve ikinci el taşıt kampanyası ile Eylül ayına damga vuracak teklifini duyurdu. 100.000 TL'ye kadar kredi desteği aylık taksitlerle geri ödenebilecek. Garanti BBVA 100.000 TL taşıt kredisi başvurusu nasıl yapılır?
Bu kampanya aracı kapıya çektirir! Garanti BBVA 48 ay vadeli 100 bin TL taşıt kredisi dağıtıyor! Online kredi başvurusu için…

Yıllardır beklediği araca kavuşmak için gün sayanlar, birikmişi bulunanlar… Bütçeye ek destek fırsatını sunan Garanti BBVA ile hayalindeki aracı kapının önünde buluyor. Garanti BBVA Eylül ayı boyunca banka müşterisine özel sıfır ve ikinci el araç alımında cazip tekliflerini sunmaya devam ediyor. 48 ay vadeli taşıt kredisi hızlı başvuru onayına açıldı. Garanti BBVA 100.000 TL taşıt kredisi kişisel bütçe planına göre aylık taksitlerle uzun vade fırsatı ile geri ödenebilir. Esnek geri ödeme fırsatı sunan Garanti BBVA düşük faiz teklifi ile de standartları zorluyor.

GARANTİ BBVA 100 BİN TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI NEDİR?

Garanti BBVA sıfır kilometre dijital taşıt kredisi araç pazarında satışa sunulan araçlarda oluşan köpüğün kalktığı ve fiyatların makul düzeye indiği bugünlerde değerlendirilebilir. Talep edilecek taşıt kredisinin vade süresi, taksit sayısı, kredi tutarı Garanti BBVA ile hazırlanmış özel taşıt kredisi kapsamında bütçeyi destekliyor. 400 bin TL'ye kadar olan tüm araçlar için 48 ay vade kullanılabiliyor. KOBİ’ler için bireysel amaçlı taşıt kredisi oranları Garanti BBVA ile daha uygun hale geliyor.

GARANTİ BBVA 100 BİN TAŞIT KREDİSİ BAŞVURUSU VE BAŞVURU ŞARTLARI!

whatsapp-image-2023-09-14-at-21-13-32.jpg

Garanti BBVA 100.000 TL taşıt kredisi başvurusu için; 18 yaş üzerinde olmak ve TC vatandaşı olmak yetiyor. Kredi başvurusu Garanti BBVA online başvuru formu üzerinden, Garanti BBVA şubelerine giderek veya 444 68 66 numaralı Garanti BBVA müşteri hizmetleri hattı aranarak yapılabilir. Ön değerlendirme sonucunda mesai saatleri içerisinde başvuru sahibine olumlu ya da olumsuz geri dönüş yapılır.

GARANTİ BBVA 100 BİN TAŞIT KREDİSİ GERİ ÖDEME TABLOSU!

Garanti BBVA 100.000 TL taşıt kredisi başvurusunda bulunanlar için kredi ödeme tablosu aşağıdaki listeden incelenebilir:

-Kredi tutarı: 100.000 TL

-Kredi vade süresi: 48 ay

-Kredi faiz oranı: %4,39

-Kredi taksit tutarı: 6.134,36 TL