Denizbank kartı olanlara müjde: İnternet alışverişlerine karşılıksız para! Anında 500 TL yatırılacak..

Denizbank müjdeli kampanyasını duyurdu. Müşterilere İnce Hesap üzerinden internet alışverişlerinde anında 500 TL indirim uygulanıyor. Peki kampanyadan kimler, nasıl yararlanabilecek? İşte detaylar…
Denizbank kartı olanlara müjde: İnternet alışverişlerine karşılıksız para! Anında 500 TL yatırılacak..

Ekonomik dalgalanmaların devam ettiği son dönemlerde vatandaşlar tasarruf ve kazanç sağlayabilecekleri her türlü kampanyayı değerlendirmeye devam ediyor. Söz konusu kampanya ve fırsatlar kimi zaman alışverişlerde ortaya çıkarken, kimi zamanlarda da çeşitli bankaların sunduğu hizmetlerde ek gelir olarak ortaya çıkabiliyor. Bu noktada bir kazanç kampanyası da Denizbank’tan geldi. Denizbank, kartı olanlara müjdesini duyurdu. Buna göre şartları sağlayan müşterilere internet alışverişlerinde karşılıksız olarak anında 500 TL indirim sağlanacak.

Denizbank tarafından sunulan kampanya, bankanın resmi internet sitesinde “İnce Hesap’ta 7.500 TL ve üzeri alışverişlerde anında 500 TL indirim!” sloganıyla duyuruldu. Söz konusu kampanya detaylarına bakıldığında, Denizbank’ta İşletme Kart sahiplerine İnce Hesap’tan 7.500 TL ve üzerindeki alışverişlerde anında 500 TL’lik indirim sağlandığı görülüyor. Peki kampanya detayları neler, kimler yararlanabilir? İşte detaylar…

7.500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERE ANINDA 500 TL İNDİRİM

market-alisverisi-yapanlara-mujde-31-temmuza-kadar-mutlaka-basvurun-hediye-edilecek-nifg.jpg

Denizbank’ın 10 Ağustos - 30 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerli olarak sunduğu söz konusu kampanyada, Denizbank İşletme Kart sahipleri, İnce Hesap’tan yapacakları 7.500 TL ve üzeri alışverişlerinde anında 500 TL indirimden yararlanabilecek. 30 Eylül 2023 tarihine kadar geçerli olan kampanya dahilinde, müşterilerin ödemelerini “İşletme Kart” ile yapması gerekiyor.

Denizbank müşterileri, söz konusu kampanyadan yararlanmak için “Fırsatı Yakala” alanından kampanya kodunu almalıdır. Müşteriler bu kampanya kodunu, İnce Hesap ödeme ekranında hediye çeki alanına girerek elde edebilir. Bu aşamaları tamamlayan ve kampanya kodunu alan Denizbank müşterileri, İnce Hesap üzerinden yapacakları 7.500 TL ve üzeri alışverişlerine karşılık 500 TL anında indirim alabilir.

KAMPANYA KODLARI NE KADAR GEÇERLİ?

Denizbank tarafından, İşletme Kart sahiplerine yönelik sunulan ve 30 Eylül 2023 tarihine kadar İnce Hesap üzerinden yapılacak olan internet alışverişlerini kapsayan kampanyada, kampanya kodları her bir müşteri için 48 saat boyunca geçerlidir. 48 saatin sonunda kullanılmayan kampanya kodları iptal ediliyor.