Ekmeğe zam - son dakika duyuruldu! 1 ekmek 25 TL oldu

Son dönemde artan zam yağmuru vatandaşın bütçesini zorlamaya devam ederken son zam haberi ekmek için duyuruldu. Ekmek fiyatları için peş peşe zam kararı geldi.
Ekmeğe zam - son dakika duyuruldu! 1 ekmek 25 TL oldu

Ekmeğe zam - son dakika duyuruldu! 1 ekmek 25 TL oldu - Vatandaş ay sonunu getirmekte her geçen gün biraz daha zorlanmaya devam ederken son dönemde zam haberleri yağmur gibi yağmaya başlamıştı. Temmuz ayında memur ve emekli maaşına zam gelirken asgari ücretli çalışanlara ise tek zam sistemine dönüş yapıldığı için enflasyon zammı verilmemişti.

Memur ve emekli maaşı zamları açıklanmaya başlanmadan önce pek çok ürün ve hizmete zam gelirken doğalgaz ve elektik zammı, toplu ulaşım zamları son olarak ta sigara fiyatları vatandaşın bütçesinde büyük bir delik oluşmasına neden olmuştu. Gıda ürünlerinde de zam yağmuru yaşanırken son zam haberi ise ekmek fiyatları için açıklandı.

EKMEĞE ZAM YAĞMURU BAŞLADI! EKMEK FİYATI ZAMLANDI...

Pek çok ilde peş peşe zam haberi verilmeye devam ederken son zam haberi ise ekmek fiyatları için açıklandı. Ordu'da yapılan düzenleme sonrasında ekmek fiyatları zamlandı. 250 gram ekmeğin fiyatı gelen zammın ardından 10 liradan 12.5 liraya yükseltilirken, 500 gram ekmeğin satış fiyatı ise 25 TL olarak revize edildi.

Pide fiyatları için ise hem zam geldi hem de gramaj düşürme kararı açıklandı. 750 gram olan pidenin gramajı alınan kararla 700 grama düşürülürken satış fiyatı ise 35 TL oldu. Yani pidenin hem gramı 50 gram azaldı hem de satış fiyatı 5 TL zamlanmış oldu.

Sungurlu'da ise ekmek fiyatına zam geldi ve ekmek fiyatı 10 TL oldu. İçi boş pide fiyatı ise alınan kararla 12 TL seviyesine çıkartılmış oldu. Zamlı fiyatlarla satışlar başlarken ekmeğe zam gelmeyen diğer illerde de kademeli olarak fiyatların revize edileceği ve en az yüzde 25 oranında zam pazarlıklarının sürdüğü belirtildi.

Genel Yayın Yönetmeni