Elektrik faturası ödeyen herkesi ilgilendiriyor! 450 TL para iadesi yapılacak

Fatura ödeyen milyonlarca kişiye Ağustos ayı duyurusu yapıldı. 450 TL para iadesi yapılacak tek başvuru yetiyor...
Elektrik faturası ödeyen herkesi ilgilendiriyor! 450 TL para iadesi yapılacak

Elektrik faturası ödeyen herkesi ilgilendiriyor! 450 TL para iadesi yapılacak - Son dönemde faturalara peş peşe zam gelirken hükümet tarafından yapılan son düzenleme ile elektrik ve doğagaz faturasına yüzde 38 zam geldiği açıklanmıştı. Gelen zamlar vatandaşın bütçesini zorlamaya devam ederken fatura ödeyen kişilere Ağustos desteği açıklandı. 450 TL para iadesi için başvuru şartları açıklandı...

BONUS KREDİ KARTI OLANLARA 450 TL PARA İADESİ YAPILACAK!

Bonus tarafından yapılan açıklama ile "Bonus Bireysel Kredi Kartlarınız ile verilecek 2 yeni otomatik fatura talimatı için 100 TL, 4 yeni otomatik fatura talimatı için 225 TL, 6 yeni otomatik fatura talimatı için toplam 450 TL bonus kazanılacaktır." diyerek 450 liralık para iadesi yapılacağı ifade edildi. Kampanya koşulları şu şekilde açıklandı:

Kampanyaya Bonus / Bonus American Express / Money Bonus / Bonus Genç / Bonus Flexi / Flexi kredi kartlarınızla verilecek otomatik fatura ödeme talimatları dahildir.

ssonus.jpg

2 yeni otomatik ödeme talimatı verilmesi durumunda 100 TL, 4 yeni otomatik ödeme taimatı verilmesi durumunda 225 TL, 6 yeni fatura talimatı verilmesi durumunda ise 450 TL para iadesi olarak bonus para yüklemesi yapılacaktır.

Kampanyadan en fazla 450 liralık bonus para yüklemesi yapılacaktır.

Kampanya kapsamında kazanılan bonuslar talimat verilen karta yüklenecek olup, 1 Şubat 2025 tarihine kadar harcanmayan bonus paralar 2 Şubat 2025 tarihinde karttan geri alınacaktır.

Genel Yayın Yönetmeni