Emekli maaş promosyonu Ağustos kampanyalarında ödemeler 20.000 TL’ye dayandı!

Bankalar emekli maaş promosyonu kampanyalarında Ağustos güncellemelerini yapmaya başladılar. Emeklilere bankalar Ağustos ayında ne kadar maaş promosyonu ödemesi yapacaklar?
Emekli maaş promosyonu Ağustos kampanyalarında ödemeler 20.000 TL’ye dayandı!

Emekliler için bankaların vermiş oldukları emekli maaş promosyonlarının önemi katlandı. Yaşanan geçim sıkıntısı karşısında bir destek olarak görülen emekli maaş promosyonları için Ağustos kampanyaları açıklanmaya başlandı. Bankalar güncellemeleri yaparken kampanyalar kapsamında emeklilere ödenecek olan maaş promosyonu tutarları da belirlendi. Ağustos ayında emekli maaş promosyonu olarak emeklilere ne kadar ödeme yapılacak?

KAMU BANKALARINDA DEĞİŞİKLİK YOK!

Kamu bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank emekli maaş promosyonu kampanyalarında oldukça katı bir tutum sergiliyorlar. Bu katı tutum gereği bu bankalar emekli maaş promosyonlarında herhangi bir değişikliğe gitmiyorlar. SGK’nın belirlemiş olduğu emekli maaş promosyonu asgari ödeme tarifesi bu bankalarda uygulanıyor. Bu çerçevede de bir emekli müşteri Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’tan en fazla 12.000 TL tutarında ödeme alabiliyor.

ÖZEL BANKALARDA PROMOSYON GÜNCELLEMELERİ

Özel bankaların emekli maaş promosyonu kampanyaları ile emekli müşterilere sunmuş oldukları imkanlara yeni bir güncelleme yapıldı. Bazı bankalar ödeme tutarlarını değiştirirken bazı bankalar ise ek imkanlarda değişikliğe gittiler. Bu kampanya güncellemelerini araştıran emekliler kendilerine en iyi imkanı sunan bankalar ile çalışmayı tercih ediyorlar.

Yapılan son güncelleme ile beraber ING Bank ile Yapı Kredi Bankası ek ödemeler ile beraber emeklilere 18.000 TL’ye kadar emekli maaş promosyonu ödemesi yapacaklar. Akbank ise son açıklamasına göre emeklilere ek promosyonun eklenmesi ile toplamda 17.500 TL’ye kadar emekli maaş promosyonu ödemesi yapacak.

Emekliler maaşlarını QNB Finansbank’a taşıyarak ek imkan ile beraber 16.250 TL’ye kadar maaş promosyonu ödemesi alabilirken Garanti BBVA emekli müşterilere 15.000 TL’ye kadar ödeme yapmayı vaat ediyor.

Denizbank, Şekerbank gibi bankalar ise emeklilere asgari tarifeden ödeme yapıyorlar ve bu bankaların emekli maaş promosyonları 12.000 TL’ye kadar ödeniyor.

Emekli maaş promosyonları emekli müşterilerin maaş tutarlarına göre değişebiliyor. En yüksek maaş promosyonunu 20.000 TL ve üzerinde maaşı olan emekli müşteriler alıyorlar.