Emekli maaş promosyonuna zam! Yapı Kredi Bankası yeni kampanyayı duyurdu!

Emekliler için maaş promosyonuna zam yapan Yapı Kredi Bankası yeni kampanyanın ayrıntılarını açıkladı. Emeklilere Yapı Kredi Bankası ne kadar maaş promosyonu verecek?
Emekli maaş promosyonuna zam! Yapı Kredi Bankası yeni kampanyayı duyurdu!

Türkiye’de emekli müşteriler için bankaların sağlamış oldukları imkanlarda son dönemlerde yeni bir yarış başladı. Bankalar yeniden emekli maaş promosyonu8 tutarları üzerinden rekabete girdiler. EYT’lilerin devreye girmeye başlamalarından dolayı bankaların bu yönde bir güncelleme yaptıkları bildirilirken Yapı Kredi Bankası da emekli maaş promosyonu kampanyasını yenileyen bankalar arasında yer aldı.

YAPI KREDİ EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONUNA ZAM YAPTI!

Yapı Kredi Bankası tarafından Mart ayının sonuna kadar devam edecek olan emekli maaş promosyonu kampanyası açıklandı. Bu kampanya kapsamında yeni bir rekabete giren banka promosyon ödeme miktarlarında küçük bir zam uyguladı. Ek ödemelerde ise Yapı Kredi Bankası yeni uygulamalara geçildiğini duyurdu.

TARİFE GÜNCELLENDİ!

Emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında Yapı Kredi Bankası tarafından ödenecek olan promosyonların ne kadar olacağı belli oldu. Yapılan açıklamaya göre Yapı Kredi Bankası’nın emekli müşterilerine şu maaş promosyonları ödenecek:

-Emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olanlara 4.500 TL,
-Emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 5.250 TL
-Emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 6.750 TL
-Emekli maaşları 10.000 TL üzerinde olanlara 7.500 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılacak.

EK 1.000 TL ÖDEME!

Yapı Kredi Bankası tarafından emeklilere ek olarak 1.000 TL de nakit ödül verilecek. Bu nakit ödüller çeşitli şartlara bağlı olacak. İki yeni fatura ödeme talimatı veren emeklilere 250 TL ödeme yapılacak. Bunun yanında kredi kartı üzerinden 500 TL ve üzerinde harcama yapacak müşterilere de 750 TL daha nakit promosyon ödenecek. Toplamda Yapı Kredi Bankası bir emekli müşteriye 8.500 TL’ye kadar maaş promosyonu ödemesi yapabilecek.