Emekli maaşları zamlandı promosyon hesapları değişti! İş Bankası, ING, Akbank ödemeleri yenilendi!

Emekli maaşlarına yapılan yüzde 30 zam bankaların emekli maaş promosyonu hesaplarını değiştirdi. Emeklilere ödenecek olan promosyon tutarlarında bazı artışlar meydana geldi.
Emekli maaşları zamlandı promosyon hesapları değişti! İş Bankası, ING, Akbank ödemeleri yenilendi!

Emekliler ile alakalı olarak çok önemli maaş promosyonu gelişmeleri oluyor. Bankalar emeklilerin maaşlarının kendi bankalarına yatması karşılığında promosyon ödemesi yapıyorlar. Bu konuda da bankalar arasında çok büyük bir rekabet yaşanıyor. Emekli maaş promosyonu kampanyaları ise Ocak 2023 dönemi için açıklandı. Yine bankalar bu ay emeklilere önemli maaş promosyonu ödemesi yapmayı sürdürecekler. 

EMEKLİ MAAŞI ZAMLANDI HESAP DEĞİŞTİ!

Emekli maaşlarına yapılan yüzde 30 oranlı zam emekli maaş promosyonu kampanyalarında da hesapları değiştirdi. 1 Kasım 2022 tarihi itibariyle yürürlüğe giren SGK protokolü ile bankaların emeklilere ödeyebilecekleri asgari maaş promosyonları belirlenmişti. Bu protokolde emekli maaş promosyonları için maaş baremleri de değişmişti. Daha önce 2.500 TL ve üzeri emekli maaşı alan emekliler en yüksek tutarlı promosyon ödemesini alabiliyordular. Yapılan değişiklikle beraber 10 Bin TL ve üzeri emekli maaşı olanlar en yüksek tutarlı maaş promosyonunu almaya başladılar. Bu da yüksek tutarlı maaş promosyonunu alabilecek emeklilerin sayısını oldukça azalttı. Bir diğer maaş baremi ise 7.500 TL ile 10.000 TL arası olarak belirlendi ve bu seviyeye ulaşamayan çok sayıda emekli bulunuyordu.

Emekli maaşlarına yapılan zamlarla beraber sistem tamamen değişmiş oldu. Emeklilerin büyük bir çoğunluğu 3.500 TL ile 7.500 TL bareminde yer alıp düşük tutarlı promosyonlara mecbur kalıyorlardı. Artık emeklilerin büyük bir kısmı 7.500 TL - 10.000 TL aralığında maaş alacaklar. Dolayısıyla alacakları promosyonlar da yükselecek. Ayrıca 10 Bin TL üzerinde emekli maaşı alacak olan emekliler de en üst seviyeden emekli maaş promosyonu ödemesi alabilecekler.

İŞ BANKASI EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU ÖDEMELERİ

İş Bankası emekli maaş promosyonu Ocak ayı tarifesi belli oldu. Buna göre emekli maaşları 7.500 TL ile 10 Bin TL arasına çıkan emekliler 6.750 TL emekli maaş promosyonu alabilecekler. Emekli maaşları 10 Bin TL’yi aşan emeklilere ise 7.500 TL promosyon ödemesi yapılacak.

ING BANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU ÖDEMELERİ

ING Bank da en fala emekli maaş promosyonu ödemesi yapan bankalar arasında yer alıyor. Emekli maaşları son zamla beraber 7.500 TL ile 10.000 TL arasına çıkan emeklilere 6.750 TL, emekli maaşları 10 Bin TL ve üzerine çıkan emeklilere ise 7.500 TL maaş promosyonu ödemesi yapılacak.

YAPI KREDİ BANKASI EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU ÖDEMELERİ

Emekli maaşlarını Yapı Kredi Bankası’na taşıyan emekliler de yüksek sayılabilecek miktarlarda promosyon ödemesi alabilecekler. Zamlı maaşları 7.500 TL ile 10 Bin TL arasına yükselen emeklilere 6.300 TL, 10 Bin TL üzerine çıkanlara ise 7.000 TL maaş promosyonu ödemesi yapılacağı açıklandı.

AKBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU ÖDEMELERİ!

Akbank’ın emekli maaş promosyonu Ocak ayı tarifesi belli oldu. Zamlı maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasına çıkan emeklilere 6.250 TL, 10 Bin TL üzerine çıkanlara ise 7.000 TL maaş promosyonu verilecek.