Emekliler PTT Kargo hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanabilecek

Ülkemizde emekliler için yapılan açıklamalar yakından takip ediliyor. emekli maaş zammı için gözler temmuz ayına çevrilmişken PTT'den emeklilere özel kampanya açıklaması geldi.
Emekliler PTT Kargo hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanabilecek

Emekliler, geçim koşullarını saplayabilmek adına çeşitli kampanya araştırmalarına devam ediyor. Bütçe dengelerini sağlamak adına indirim ve kampanyalarla ilgili bilgi sahibi olmak isteyen emekliler için yapılan açıklamalar yakından takip edilirken PTT'den sevindiren açıklama geldi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tarafından yapılan açıklama kapsamında PTT'nin kargo hizmetlerinde emeklilere indirim sağlanacağı duyuruldu.

PTT'DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM MÜJDESİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, PTT tarafından emekli vatandaşlara yönelik kargo indirimi kampanyası başlattıklarını duyurdu. Bakan Uraloğlu, kampanya hakkında açıklamalarda bulunurken PTT ile emekliller için özel bir kampanya başlattıklarını ifade ederek “Tüm emekli vatandaşlarımız, kargo gönderimlerinde yüzde 20 indirim fırsatından yararlanabilecekler" ifadelerine yer verdi. PTT'nin emeklilere yönelik yüzde 20 indirim kampanyası başlattıklarını duyururken bütün emeklilerin kargo indirim kampanyasından yararlanabileceğini ifade eden Bakan Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2024 yılının “Emekliler Yılı” olarak ilan edildiğini hatırlattı.

emekliler-ptt-kargo-hizmetlerinden-ucretsiz-olarak-yararlanabilecek.jpg

Bakan Uraloğlu, trenlerde ve şehirlerarası otobüslerde emeklilere yönelik indirim kampanyalarına devam ettiklerini anımsatırken bu kez de PTT tarafından emeklilere yönelik standart taşıma ve adrese teslim hizmetlerde ayda en fazla 5 adet olmak üzere yurtiçi varışlı kargo gönderimlerinde yüzde 20 indirim kampanyası başlattıklarını ifade etti. Kampanyadan yararlanmak isteyen emeklilerin de PTT iş yerlerine giderek T.C. kimlik numaralarını ibraz etmeleri halinde indirimden faydalanabilecekleri duyuruldu.