Emeklilere 1.000 TL ek ödenek müjdesi! Maaşa ek bin lira alacaksınız

Emekliler için yapılan ek ödemeler gündemde yer almaya devam ediyor. Emekliler alabilecekleri ek ödemeyi almak için araştırmalarına devam ederken Ziraat Bankası'ndan yeni bir açıklama geldi.
Emeklilere 1.000 TL ek ödenek müjdesi! Maaşa ek bin lira alacaksınız

Ülkemizde bulunan binlerce emekli alacakları ek ödemeler için araştırmalarını devam ediyor. Ek ödeme almak isteyen emeklilerin araştırmaları devam ederken Ziraat Bankası tarafından yeni bir açıklama geldi.

Ziraat Bankası, emeklilere ek bin liralık ödeme için açıklama yaparken resmi internet sitesi üzerinden söz konusu kampanyaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklama kapsamında ''Emeklilerimizin Bankkart Alışverişlerine 1.000 TL Bankkart Lira'' ifadelerine yer verildi.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİLERE BİN TL EK ÖDEME YAPACAK

Ziraat Bankası tarafından emeklilere özel yapılan kampanya kapsamında bin liralık ek ödeme için müjde verildi. Kampanyanın 30 Eylül 2024 tarihine kadar geçerli olduğu ifade edilirken Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ya da G1000 yazıp 4757'ye SMS göndererek katılım sağlanabileceği ifade edildi.

ekran-goruntusu-2024-09-05-175351.png

Kampanyaya katılan ve emekli maaşını Ziraat Bankasından alan Bankkart müşterilerinin kampanya dönemi içerisinde Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile tek seferde yapacakları her 1.000 TL ve üzeri alışverişlere 100 TL, toplam 1.000 TL Bankkart Lira hediye edileceğini ifade etti.

ekran-goruntusu-2024-09-05-175357.png

Bu çerçevede kampanyaya katılan ve emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan emeklilerin bin TL hediye alma şansı elde edebileceği ifade edildi.