Emeklilere 20 Bin TL'lik maaş promosyonu paketi Vakıfbank'ta!

Emekli maaş promosyonu kampanyalarının güncel tutarları merak konusu oluyor. Emekliler için Vakıfbank hangi ödemeleri yapmayı teklif ediyor?
Emeklilere 20 Bin TL'lik maaş promosyonu paketi Vakıfbank'ta!

Türkiye'de emeklilerin en çok tercih ettikleri bankaları kamu bankaları oluyor. Kamu bankaları üzerinden emekli maaşlarını alan emeklilere bu bankalar zaman zaman bazı jestler yapabiliyorlar. Vakıfbank da son olarak emeklilere yapılan jesti açıkladı. Vakıfbank'ın emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında emekli müşterilere önemli tutarlarda nakit ödemesi yapılıyor. 

EMEKLİ KAMPANYASI AÇIKLANDI!

Vakıfbank emeklilere maaş promosyonu kampanyasında bir paket teklifinde bulunuyor. Kampanyaya dair duyuru yapan Vakıfbank tüm koşulları açıkladı. Bu kampanya kapsamında emeklilere sadece maaş promosyonu ödemesi yapılmıyor. Emekliler talep etmeleri halinde kendileri için hazırlanan ihtiyaç kredisini de kullanıp 36 aylık taksitler halinde geri ödeyebiliyorlar. 

Emekli maaş promosyonu kampanyası ile emeklilere Vakıfbank'ın yapacağı promosyon ödemeleri belirlendi. Buna göre emekliler maaş miktarlarına göre Vakıfbank'tan promosyon ödemesi alma hakkına sahip olacaklar. 

Emekli müşterilerin maaşları 3.500 TL'ye kadar ise 3.000 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasındaysa 3.500 TL, 7.500 TL ile 10.000 Bin TL arasındaysa 4.500 TL ve 10.000 TL'den fazlaysa 5.000 TL maaş promosyonu ödemesi alabilecekler. 

Emeklilerin maaş promosyonu almaya hak kazanabilmesi için basit bazı koşulları yerine getirmeleri gerekiyor. İlk adımda emekli maaşının Vakıfbank'a taşınması gerekiyor. Bu maaş taşıma işlemi e-devlet üzerinden kolayca yapılabiliyor. Vakıfbank'a başvurulması halinde bu işlemde de emeklilere yardımcı olunuyor. Ayrıca maaş taşıma işlemi yapıldıktan sonra emekli müşteri ile banka arasında bir sözleşme yapılıyor. Bu sözleşme ile müşteri 3 yıl boyunca emekli maaşını bir başka bankaya taşımama sözü veriyor. Bu sözün ve sözleşmenin çok fazla bağlayıcılığı bulunmuyor. Müşteri sözleşmeyi istediği zaman iptal edebiliyor ve herhangi bir ceza ödemesi de yapmıyor. 

EMEKLİLERE İHTİYAÇ KREDİSİ!

Emeklilere Vakıfbank tarafından maaş promosyonuna ek olarak bir de ihtiyaç kredisi imkanı sağlanıyor. Bu kapsamda müşteriler kendileri için tanımlanan 15 bin TL ihtiyaç kredisini çekme imkanı bulabiliyorlar. 

Emeklilere 20 Bin TL'lik maaş promosyonu paketi Vakıfbank'ta!

Emekliler kendilerine sunulan Vakıfbank'ın 36 ay vadeli 15 Bin TL ihtiyaç kredisini aylık yüzde 1,91 faizle kullanabiliyorlar. Bu kredinin çekilmesi durumunda emekli müşteriler bankaya her ay 625 TL taksit ödemesi yapıyorlar. 

Emeklilerin maaş promosyonu ile 5 Bin TL, ihtiyaç kredisi ile de 15 Bin TL nakit ödeme alması ile kampanya kapsamında ellerine toplam 20 Bin TL'lik nakit geçiyor.