Emeklilere çifte kazanç müjdesi geldi: Hesaplara 9.000 TL geçecek, tarih belli oldu!

Emekli vatandaşlara bankaların sunduğu geri ödemesiz promosyon kampanyalarında Eylül dönemi fırsatları birer birer açıklanmaya başladı. Emekliye 9.000 TL’lik promosyon ödemelerinin önü açıldı, son tarih de belli oldu. İşte detaylar…
Emeklilere çifte kazanç müjdesi geldi: Hesaplara 9.000 TL geçecek, tarih belli oldu!

Türkiye’de milyonlarca memur ve emekli vatandaş, Temmuz ayında açıklanan enflasyon rakamları sonrası maaş zamlarına kavuştu. Ancak enflasyon farkına refah payının eklenmesi ve kök aylık üzerinden maaş zammı düzenlemesi, birçok emekli vatandaşı zam konusunda tatmin etmedi. Emekli vatandaşların büyük bir kısmı da bu noktada ek gelir için alternatif araştırmaya koyuldu. Bankaların sunduğu promosyon ödemelerinde başlayan Eylül ayında ödeme tutarları dikkat çekiyor.

Bankalar SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri için Eylül ayı itibariyle yeni promosyon fırsatlarını duyurmaya başladı. Emeklilere yönelik sunulan geri ödemesiz promosyon tutarları, maddi destek sağlıyor. Emekli vatandaşlar, tercih ettikleri bankanın sunduğu promosyon aralığına ve maaş tutarına göre söz konusu ödemelerden yararlanabiliyor. Emeklilere yönelik geri ödemesiz 9.000 TL promosyonun detayları da belli oldu. İşte detaylar…

YAPI KREDİ’DE EMEKLİYE 9.000 TL PROMOSYON

Emekli maaşını Yapı Kredi bankasına taşıyan emekliler için Yapı Kredi 9.000 TL’ye varan promosyon ödemesi sağlıyor. Söz konusu promosyon ödemelerinden yararlanmak isteyen emeklilerin, 01 - 30 Eylül 2023 tarihleri arasında maaşını Yapı Kredi’ye taşıması ve promosyon için başvuruda bulunması gerekiyor. Maaşını taşıyan emeklilerin, 3 yıl maaşını Yapı Kredi’den alacağını taahhüt etmesi gerekiyor.

YAPI KREDİ PROMOSYON TUTARLARI

image-9.jpg

Emekliler maaşını taşıyıp promosyon taahhütnamesini imzaladıktan sonra herhangi bir ek koşul veya geri ödeme şartı olmadan aylık net gelir tutarlarına göre promosyon alıyor. Bu kapsamda Yapı Kredi’nin sunduğu promosyon tutarları şöyle:

  • Aylık net gelir 3.499 TL’ye kadar ise 4.500 TL
  • Aylık net gelir 3.500 TL - 7.499 TL arasında ise 5.250 TL
  • Aylık net gelir 7.500 TL - 9.999 TL arasında ise 6.750 TL
  • Aylık net gelir 10.000 TL ve üzerinde ise 7.500 TL

PROMOSYONA EK NAKİT HEDİYELER

Taahhütnamenin imzalanmasından sonraki 60 gün içinde emekli maaş müşterisinin 2 yeni fatura ödeme talimatı vermesi durumunda, maaş tutarından bağımsız olarak ek 500 TL hediye veriliyor. Ayrıca 30 Eylül 2023 tarihine kadar ilk kez kredi kartı alan veya mevcut kartı ile promosyon başvurusunu takip eden 2 ay içinde toplamda 500 TL harcama yapanlara ek 1.000 TL promosyon desteği daha veriliyor. Böylece toplam promosyon desteği 9.000 TL’yi bulabiliyor.