Emeklilere kötü haber! Bu kişilere Ağustos ayı maaşı yatmayacak SGK emeklilik iptali listesi

Milyonlarca emekli Temmuz ayı maaşı ve emekli maaşı farkı ödemelerini beklerken SGK emeklileri şoke eden bir karara imza attı. Bu emeklilerin emeklilikleri iptal edilecek. İşte o liste...
Emeklilere kötü haber! Bu kişilere Ağustos ayı maaşı yatmayacak SGK emeklilik iptali listesi

Emeklilere kötü haber! Bu kişilere Ağustos ayı maaşı yatmayacak emekli maaşları İPTAL oldu - Milyonlarca kişinin beklemiş olduğu Temmuz ayı ile beraber emekli ve memur maaş zammı belirlenmişti. Memurlar ve memur emeklileri için yüzde 19,31 oranında zam alırken SSK ve BAĞKUR emeklisi olan kişiler ise ise yüzde 24,73 oranında zam yapılmıştı. Emekliler bekledikleri yüksek zammı bir kere daha alamazken emeklilere bir kötü haber daha geldi. SGK emekli maaşı iptali için düğmeye bastı.

BUNU YAPAN EMEKLİLER DİKKAT! EMEKLİ MAAŞI İPTALİ KARARI ÇIKTI...

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK her geçen gün daha da artan zarara imza atarken SGK müfettişleri incelemelerini arttırdı. Son derece kapsamlı bir inceleme yapan SGK müfettişleri emekli maaşı iptali kararlarına imza attı. Binlerce emeklinin maaşı iptal edilirken bu kişilere yazı gitmeye başladı. Emekliliği iptal edilen kişilere Ağustos ayı maaşı yatmayacak. Yine bu kişilerin şimdiye kadar almış oldukları emekli maaşları da geri istenecek.

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarafından usulsüz bir şekilde emekli oldukları belirlenen kişilerin maaşları kesilecek. SGK müfettişlerinin yapmış oldukları denetimlerde sahte sigorta başta olmak üzere usulsüz bir şekilde emekli olduğu belirlenen kişilere maaş ödenmeyecek. Özellikle de çalışmadığı halde kendilerini çalışmış gibi göstererek prim ödeyen kişiler hedefte. Buna ek olarak paravan şirketler üzerinden kendisini emekli gösteren ya da kendisi bilmese dahi böyle bir şirkette çalışan kişilerin de emeklilikleri iptal edilecek.

Genel Yayın Yönetmeni