Emeklilere toplam 27.500 TL ödenecek! Denizbank açıkladı, başvuran alacak!

Emekli maaş promosyonu kampanyası ile büyük ses getiren Denizbank emekli müşterilerin hesaplarına 27.500 TL yatırıyor. Denizbank emekli maaş promosyonu kampanyasının koşulları nelerdir?
Emeklilere toplam 27.500 TL ödenecek! Denizbank açıkladı, başvuran alacak!

Emekliler için bankaların ödedikleri maaş promosyonları sürekli araştırma konusu yapılıyor. Bankaların bu imkanlarından yararlanan emekliler oldukça önemli nakit elde edebiliyorlar. Geçim sıkıntısı içerisinde olan emeklilere ilaç gibi gelen bu kampanyalarda son günlerde Denizbank öne çıkmaya başladı. Denizbank açıkladığı kampanya ile emeklilere ödeme üzerine ödeme yapıyor.

DENİZBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASININ KOŞULLARI!

Emekli maaş promosyonu için Denizbank ile anlaşacak olan emeklileri çok önemli sürprizler bekliyor. Banka tarafından bir açıklama yapılarak emeklilerin elde edecekleri avantajlar açıklandı. Buna göre emekliler kendilerine büyük imkan sağlayacak olan kampanyadan bazı koşullarda yararlanabilecekler. Öncelikle emekli müşterilerin maaşlarını Denizbank’a taşımaları gerekiyor. Ardından da banka ile maaş promosyonu sözleşmesi yapılıyor. Banka bu sözleşme karşılığında emekliye maaş promosyonu vermekle yükümlü oluyor. Müşteri ise 3 yıl boyunca maaşını bir başka bankaya taşımama konusunda söz veriyor.

NE KADAR MAAŞ PROMOSYONU ÖDENİYOR?

Denizbank’ın emekli maaş promosyonu kampanyasında bir EYT detayı bulunuyor. EYT’den emekli olacaklara yönelik olan bu kampanya kapsamında bir otamotik fatura ödeme talimatı verilerek ek promosyon alma hakkı elde ediliyor. Bu kapsamda emeklilere şu promosyon ödemeleri yapılıyor:

-3.500 TL altı maaş alan emeklilere 4.500 TL
-3.500 TL ile 7.500 TL arasında maaşı olan emeklilere 5.250 TL
-7.500 TL ile 10.000 TL arasında maaşı olan emeklilere 6.750 TL
-10.000 TL ve üzeri maaşı olan emeklilere 7.500 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

İHTİYAÇ KREDİSİ VERİLECEK!

Denizbank’ın emekli maaş promosyonu kampanyasının bir özelliği de müşterilere sağlanacak olan ihtiyaç kredisi oluyor. Müşteriler Denizbank’ın emekli maaş müşterisi olmaları durumunda aylık 0,99 faizle ihtiyaç kredisi çekme hakkı elde edecekler. Kampanya kapsamında emekli maaş müşterileri Denizbank’tan 20 Bin TL ihtiyaç kredisi çekebilecekler. 36 aya kadar vade ile verilen bu kredi ile emekliler banka hesaplarına 20 Bin TL nakit aktarımı yapabilecekler. Kredinin taksitleri ile emeklilerin maaşlarından aydan aya kesilecek.

27.500 TL ÖDEME!

Emekli maaş promosyonu kapsamında Denizbank emeklilere önemli tutarlarda ödeme yapacak. Maaş promosyonu olarak 7.500 TL’ye kadar ödeme alacak olan emekliler 20 Bin TL de ihtiyaç kredisi çektiklerinde ellerine bir anda toplam 27.500 TL geçmiş olacak.