Emeklilere yeni müjde SON DAKİKA duyuruldu! 60 - 65 yaş şartı yok emekliye BEDAVA oldu

Emekliye yeni müjde son dakika duyuruldu. 81 ilde tüm emeklilere ücretsiz oldu üstelik yaş şartı da yok..
Emeklilere yeni müjde SON DAKİKA duyuruldu! 60 - 65 yaş şartı yok emekliye BEDAVA oldu

Emeklilere yeni müjde SON DAKİKA duyuruldu! 60 - 65 yaş şartı yok emekliye BEDAVA oldu - Milyonlarca emekli için bu sene emekliler yılı ilan edilmiş ve emeklilere özel pek çok yeni destek verileceği açıklanmıştı. Açıklanan destekler peş peşe devreye alınmaya başlanırken bunlara bir yenisi daha eklendi. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yeni duyuru son dakika açıklandı.

EMEKLİLERE TAMAMEN ÜCRETSİZ OLDU! 81 İLDE RESMEN BAŞLADI...

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayımlanan paylaşım ile 81 ilde emeklilere ücretsiz olacak yeni hizmet duyuruldu. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada "Emeklilerimiz için yeni bir müjde! Emekliler Yılı kapsamında halk plajlarımızda emeklilerimize özel yeni bir hizmet sunuyoruz. Halihazırda girişleri ücretsiz olan halk plajlarımızda artık şezlong ve şemsiye de emeklilerimize ücretsiz olarak sunulacak." denilerek tüm emeklilere ücretsiz hizmet sunulacağı belirtildi.

ucretziz.jpg

Alınan karar kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde hizmetn veren halk plajlarının tümünde artık emekliler şezlong ve şemsiyelerden ücretsiz olarak yararlanabilecekler. Böylelikle tatil yapmak isteyen emekliler için ekstra masraf yükü ortadan kaldırılmış olacak. Emekiller ücretsiz olarak şezlong ve şemsiye kiralayabilecekleri halk plajlarını bakanlığın internet sitesinden öğrenebilecekler.

Genel Yayın Yönetmeni