Eylül ayında market alışverişi yapacak herkesi ilgilendiriyor: Başvuru yapan 400 TL’lik ödemeyi hemen alıyor!

Sık sık market alışverişi yapanlara müjdeli haber bu eylül ayında geldi. 400 TL ödeme yapılacağı öğrenilirken; bu ödemenin detayları da ortaya çıktı. İşte detaylar…
Eylül ayında market alışverişi yapacak herkesi ilgilendiriyor: Başvuru yapan 400 TL’lik ödemeyi hemen alıyor!

Dün açıklanan enflasyon rakamlarının ardından gıdadaki artış bir kez daha tartışmalara neden olmaya başladı. Enflasyonu geride bırakan gıda enflasyonu özellikle et ve süt ürünlerini vururken, market alışverişlerinin tutarı da cep yakar hale seviyeye çoktan ulaştı. Bu nedenle pek çok market, banka gibi işletmeler kampanyalarını peş peşe devreye almaya başladı. O bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, eylül ayındaki market harcamaları için 400 TL ödeme yapacağını duyurdu.

Son zamanlarda artan gıda fiyatlarına paralel olarak artan market kampanyalarından birine imza atmış olan Türkiye İş Bankası, bu kapsamda yeni bir kampanyayı duyurdu. Eylül ayı için 400 TL ödeme yapacağı bir market kampanyasını devreye alan Türkiye İş Bankası, kampanyanın koşullarını ve kampanyadan yararlanma şartlarını bildirdi. İşte Türkiye İş Bankası’nın 400 TL kazandıracak olan market kampanyası ve kampanyadan yararlanma şartları…

TÜRKİYE İŞ BANKASI, 400 TL BİRDEN VERİYOR

market-580x460.jpg

Yeni kampanyasına ilişkin yazılı bir şekilde açıklama yapan Türkiye İş Bankası, 1 Eylül ile 30 Eylül 2023 tarihleri arasında Maximum Kart ile market alışverişi yapanlara 400 TL MaxiPuan hediye edeceğini duyurdu. Kampanyanın katılımına ve ayrıntılarına ilişkin de bilgi sağlayan Türkiye İş Bankası, Maximum Mobil’den veya İşCep’ten ‘Market Kampanyası’na katılan banka müşterilerinin kampanyadan yararlanabileceğini bildirdi. Hem alışverişten önce hem de alışverişten sonra kampanyaya katılıma izin veren Türkiye İş Bankası, kampanya tarihleri arasında, Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinden sonra farklı günlerde yapılacak 500 TL ve üzeri her peşin alışveriş için 40 TL olmak üzere toplamda 400 TL MaxiPuan vaat etti. Türkiye İş Bankası, dileyenlerin bu puanları MaxiMil olarak da kullanabileceğini bildirdi.

KAMPANYADAN BELİRLİ KİŞİLER YARARLANABİLİYOR

Kampanyaya dahil olan kartlar ve işlemlere ilişkin de ayrıntılı bir şekilde bilgi veren Türkiye İş Bankası; İş Bankası Maximum, Maximiles, Privia markalı tüm bireysel kredi kartları sahipleri ile İş Bankası bankamatik kartları ve Maxipara Kart kullanılarak yapılan alışverişlerin tamamının kampanya kapsamında olduğunu açıkladı. Kampanyaya dahil olmayan kartlar ve işlemlere dair de bir açıklama yapan Türkiye İş Bankası; ticari kartlar, aidatsız kartlar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler gibi durumlarda kampanyaya katılımın mümkün olmayacağının altını çizdi.