Finans Analisti Memiş'in gündeminde 2 gelişme var

Altın ve para piyasalarının seyri merakla takip ediliyor. Altın ve Para Piyasalarının nasıl şekilleneceği ve özellikle altındaki yükseliş grafiği takip edilirken İslam Memiş'ten yeni açıklamalar geldi.
Finans Analisti Memiş'in gündeminde 2 gelişme var

Altın ve para piyasaları vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından sıklıkla takip ediliyor. Güncel altın ve döviz kuru hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler özellikle uzman açıklamalarını takip ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı olarak da bilinen Finans Analisti İslam Memiş'in yorumları merak ediliyor.

Finans Analisti Memiş, altın ve para piyasalarını değerlendirmeye devam ederken 2 gelişmeyi gündemine aldığını ifade ederek yeni açıklamalara yer verdi. Takip edeceği gelişmelerin hafta sonu güzel gelişmelerin yaşanmasına neden olabileceğini ifade eden uzman isim Memiş, haftanın son gününe ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İSLAM MEMİŞ: "ŞU İKİ GELİŞMEYİ TAKİP EDECEĞİM"

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, iki önemli gelişmeye dikkat çektiği değerlendirmesinde haftanın son işlem günündeki verilere dikkat çekti. Memiş, haftanın son işlem gününde piyasaları etkileyebilecek iki gelişmeyi takipçileri ile paylaştı.

finans-analisti-memisin-gundeminde-2-gelisme-var.jpg

"Bu haftanın güzel finali için şu iki gelişmeyi takip edeceğim" diyen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, Dolar karşısındaki varlıklarda satışları ve Fitch’in bu gece kredi notumuzu artırmasıyla ilgili gelişmelerini takip edeceğini ifade ederek Onsun gerilemesi, kredi notunun artmasıyla da grafiğin pozitif yönde seyredeceğini ifade etti.