Garanti Bankası yüzde 0,99 faizli kredi kampanyasını başlattı! İlk etapta 10 bin TL kredi hesaplara geçecek!

Garanti BBVA’dan yüzde 0,99 faiz oranları ile ihtiyaç kredisi paketi duyuruldu. İlk etapta 10.000 TL’ye kadar ödeme yapılacak. Ayrıca 15.000 TL’ye kadar faizsiz olarak nakit avans kullandırılacak…
Garanti Bankası yüzde 0,99 faizli kredi kampanyasını başlattı! İlk etapta 10 bin TL kredi hesaplara geçecek!

Türkiye’de son yıllarda yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı karşısından bankalardan da destekler gelmeye devam ediyor. Acil nakit ihtiyaçlarını çözüme kavuşturmak isteyenler için Garanti BBVA tarafından yüzde 0,99 faizli ihtiyaç kredisi ve buna ek olarak faizsiz bir şekilde 15.000 TL’ye kadar da taksitli nakit avans kullandırılacak.

Faizsiz nakit avans ve düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası toplamında 25.000 TL’ye kadar nakit kullandırılması hedefleniyor. Yüzde 0,99 faiz oranlarına sahip kredi kampanyası ile dikkat çeken Garanti BBVA, acil nakit ihtiyacı olanlara destek vermeye devam ediyor.

YÜZDE 0,99 FAİZLİ KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU!

15ktna-10k-kredi-kampanyasi-1536x860.jpg

Garanti BBVA, yüzde 0,99 faiz oranları ile ihtiyaç kredisi paketini duyurdu. Düşük faiz oranları ile kredi çözümleri sağlayan Garanti BBVA, 10.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisini 12 ay vade seçenekleri ile kullandırmaya hazırlanıyor.

15 Eylül –17 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında Garanti BBVA Mobil’i indirerek ‘’müşteri olmak istiyorum’’ adımını takip edenler başvurularını tamamlayabilecekler. İlk defa uzaktan Garanti Bankası müşterisi olan vatandaşlar kampanyadan yararlanabilecekler.

15 BİN TL FAİZSİZ NAKİT AVANS PAKETİ DEVREDE!

Garanti BBVA, ayrıca 15.000 TL’ye kadar faizsiz bir şekilde taksitli nakit avans kullandırmayı da hedefliyor. Şubeye gitmeden Garanti BBVA Mobil’den müşteri olanlar, bireysel kredi kartı başvurusunu yaptıktan sonra, başvuru onayı gelmesiyle beraber 15.000 TL’ye varan faizsiz ve masrafsız taksitli nakit avans fırsatından 6 ay vade ile yararlanabilecekler.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Yüzde 0,99 faizli ve 12 ay vadeli 10.000 TL ihtiyaç kredisinden yararlanmak için Garanti BBVA mobil üzerinden müşteri olma süreçlerinin tamamlanması yeterli oluyor. Müşteri olma adımları sonrasında dijital kanallardan kredi başvurusu yapılabilecek. Faizsiz taksitli nakit avans ise bireysel kredi kartı başvurusu onaylanan kişiler tarafından 6 ay vadeli olarak kullanılabilecek.