Garanti BBVA 20.000 TL faizsiz nakit kampanyasını duyurdu! Başvuru için son 9 gün…

Kampanya kapsamında başvuruda bulunan ve şartları karşılayanlara 10.000 TL’ye varan faizsiz kredi ve 10.000 TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sunuluyor. İşte detaylar…
Garanti BBVA 20.000 TL faizsiz nakit kampanyasını duyurdu! Başvuru için son 9 gün…

Nakit ihtiyacı olanlar ve çözüm arayanlar için bankalardan peş peşe kampanya duyuruları gelmeye devam ediyor. İhtiyaçlarını gidermek için nakit arayışında olanlara bir kampanya duyurusu da Garanti BBVA’dan geldi. Garanti BBVA, 20.000 TL’ye varan faizsiz kredi ve taksitli nakit avans fırsatını açıkladı. Kimler başvuruda bulunabilecek, son tarih ne zaman?

Garanti BBVA, nakit ihtiyacı olan ve çözüm arayanlar için faizsiz kredi ve taksitli nakit avans kampanyasını açıkladı. Söz konusu kampanya kapsamında 10.000 TL’ye varan faizsiz kredi imkanı ve 10.000 TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avans imkanı sunuluyor. Başvuru adımlarını takip eden ve başvuruları onaylanan Garanti BBVA müşterileri kampanyadan yararlanabiliyor. İşte detaylar…

KAMPANYAYA KATILIM SÜRECİ

Garanti BBVA tarafından sunulan kampanyaya katılım sağlamak isteyenlerin 15 Ağustos-13 Eylül 2023 tarihleri arasında, Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımlarını takip etmesi ve ilk kez Garanti BBVA müşterisi olması gerekiyor. Bu adımları takip edenler, müşteri olduktan sonra 5 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli krediye başvuruda bulunabiliyor. Herhangi bir nedenle müşteri olma sürecini tamamlayamayanlar, kampanyadan yararlanamıyor.

KİMLER YARARLANABİLECEK?

3723.jpg

Garanti BBVA tarafından sunulan söz konusu kampanya dahilinde sadece Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden tamamlanan kredi başvuruları dikkate alınıyor. Kampanyada müşteriler azami 10.000 TL ve 12 ay vade seçenekleri ile başvuruda bulunabiliyor. Bankanın başvuruyu olumlu değerlendirmesi durumunda müşteriler kampanyadan yararlanabiliyor.

KREDİ KAMPANYASI DETAYLARI

Garanti BBVA’da “%0 faizli hoş geldin kredisi” kampanyasında kullanılabilecek minimum kredi tutarı 1.000 TL, maksimum kredi tutarı da 10.000 TL olarak belirlenirken, maksimum vade ise 12 ay olarak belirlenmiş durumda. Ayrıca bireysel kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler 10.000 TL’ye varan faizsiz ve masrafsız Taksitli Nakit Avans fırsatından 6 ay taksitle yararlanabiliyor.