Garanti BBVA Yapı Kredi TEB! 3 özel bankadan faizsiz taşıt kredisi müjdesi geldi

Araba sahibi olmak istiyorum diyen kişilere bekledikleri müjdeli haber geldi. Ağustos ayı kampanyası ile sıfır araç almak isteyenlere sıfır faizli taşıt kredisi veriliyor!
Garanti BBVA Yapı Kredi TEB! 3 özel bankadan faizsiz taşıt kredisi müjdesi geldi

Garanti BBVA Yapı Kredi TEB! 3 özel bankadan faizsiz taşıt kredisi müjdesi geldi - Araba sahibi olmak isteyen kişiler için beklenen fırsat dönemi başladı. Hem araç fiyatları hem de taşıt kredisi faiz oranlarında yaşanan yükseliş nedeniyle vatandaş araba alamaz hale gelirken bu da araç piyasasında daralmaya neden olmuştu. Artık ihtiyacı olan kişiler dahi sıfır ve 2. el araçlara yanaşamaz hale gelirken düşen araç satış rakamları nedeniyle sıfır araçlarda kampanyalı satış dönemi başlamıştı. Bu kampanyalardan birini de Hyundai açıkladı.

HYUNDAİ AĞUSTOS KAMPANYASI! SIFIR ARAÇ ALANA FAİZSİZ TAŞIT KREDİSİ VERİLİYOR...

Ağustos ayı kampanyalarını duyuran Hyundai sıfır araç almak isteyen müşterilerine faziszi kredi vereceğini duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamada "Kampanya 01-31.08.2024 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya Jump versiyonlarında geçerli değildir. Belirtilen kampanya TEB, Yapı Kredi ve Garanti BBVA’dan yapılacak olan gerçek kişilerin bireysel amaçlı araç alımlarının konu olduğu kredi kullanımlarında geçerlidir. TEB’den kullanılacak kredilerde %0 faiz oranlı kredi kampanyası, Kredi Koruma Sigortası ürününün satın alınması koşuluyla geçerlidir. Tahsis ücreti, kredi kullanımı için bir kereye mahsus, kullandırılan toplam kredi tutarının binde beşi olacak şekilde sınırlandırılmıştır." denilerek kredinin TEB, Yapı Kredi ve Garanti BBVA üzerinden verileceği belirtildi.

hyundai-kampanya.jpg

31 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan kampanya kapsamında belirlenen modellerde sıfır araç alan kişilere faizsiz taşıt kredisi desteği verilecek. Krediden yararlanan kişiler 114 bin liraya kadar faizsiz araç kredisini 12 ay vadeli olarak çekebilecekler.

Genel Yayın Yönetmeni