Gram altından yeni rekor geldi! 1629 liraya ulaştı

Son dönemde peş peşe artışların görüldüğü gram altında bugün yeni bir rekora imza atıldı. Yapılan açıklamalara göre gram altın1629 liraya ulaştı.
Gram altından yeni rekor geldi! 1629 liraya ulaştı

Bu sene enflasyonun da etkisi ile birlikte altın fiyatları bir anda yükselişe geçti. Dün yapılan kapanışın ardından bugün sabah saatlerinde 5 lira birden yükselen gram altın yeni bir rekora imza attı. Yaşanan bu artış ise altın fiyatlarının son durumu için merak edilenlerin artmasına neden oldu. Hem güncel altın fiyatları merak edilirken hem de altında gün içinde yaşanan değişimler gündem oldu.

GRAM ALTINDA YENİ REKOR!

Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanması ile birlikte yükselişe geçen altın fiyatları hakkında pek çok ekonomist tarafından tahminler gelmeye başlamıştı. Bir anda yükselen gram altın için herhangi bir şekilde düşüş beklenmezken, bir diğer yandan da yıl sonuna kadar daha da yükseleceği ifade edildi.

Günden güne artışların yaşandığı gözlemlenirken gram altın yeni bir rekora imza attı. Bugün gram altın tam olarak 1629 liraya ulaştı.

12 TEMMUZ GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

Altın fiyatlarının yükseldiği bu son dönem için güncel altın fiyatları da en çok merak edilenler arasında yer almıştı. Bugün için güncel altın fiyatları ise şu şekilde verildi;

Gram Altın

Alış = 1.625,37 TL

Satış = 1.625,66 TL

Çeyrek Altın

Alış = 2.625,00 TL

Satış = 2.679,00 TL

ONS Altın

Alış = 1.934,25 TL

Satış = 1.934,58 TL