Halkbank, 50 bin TL ödemeleri hazırladı; başvuruları bekliyor! İsteyen istediği gibi geri ödüyor!

Yeni ayın ihtiyaç kredisi paketlerine ilişkin ayrıntılar belli olmaya başladı. Uygun faizle kredi sağlayan Halkbank, güncel faiz oranını duyurdu. İşte Halkbank’ın eylül ayı kredi faiz oranı…
Halkbank, 50 bin TL ödemeleri hazırladı; başvuruları bekliyor! İsteyen istediği gibi geri ödüyor!

Bu ay itibariyle yüzde 5’i aşmış olan ihtiyaç kredisi faiz oranlarının Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın (TCMB) para sıkılaştırma politikaları nedeniyle artmaya devam edeceği konuşulurken; gözler de düşük faizli kredi paketlerine döndü. Bu ayın en düşük faizli kredi paketleri, kamu bankalarından geldi. Kamu bankalarından biri olan Halkbank, yapmış olduğu yazılı açıklama ile eylül ayı kredi kampanyası ve kredi faiz oranını duyurdu.

Yeni ayın kredi faiz oranları bankalardan gelen açıklamalar ile belli olmaya başladı. Bu ay itibariyle en düşük kredi faiz oranlarından birini sağlayan Halkbank, geri ödemeleri oldukça kolay kredi paketini açıkladı. Kredi paketlerine ilişkin ayrıntılı bilgi de sağlayan Halkbank, her kesime uygun bir kredi paketini devreye aldı. Halkbank’tan kredinin vade ve faiz oranına ilişkin de açıklama geldi. Peki Halkbank kredi faiz oranı ne kadar? İşte Halkbank’ın eylül ayı kredi faiz oranı…

HALKBANK, HER KESİME UYGUN BİR KREDİ PAKETİ SUNUYOR

whatsapp-image-2023-09-15-at-09-16-52.jpg

Bu ay itibariyle her kesime uygun bir kredi paketini devreye alan Halkbank, kredilerine ilişkin bilgi verdi. Bu kapsamda ‘Maaşını Halkbank'tan Alanlar’ adlı bir kredi paketi sunan Halkbank, aynı zamanda; ‘Kamu Çalışanlarına’, ‘Özel Sektör Çalışanlarına’, ‘Hızlı Kredi’, ‘Eczacı İhtiyaç’, ‘Eğitim Kredisi’, ‘Enerji Destek’, ‘Mortgage Dışı Destek’, ‘Vefa İhtiyaç’, ‘Bireysel Destek’, ‘Açık Hesap’, ‘İhtiyaç Kredisi’, ‘Evlilik Kredisi’ ve ‘EYT-Emeklilik Kredisi’ adlı paketleri de müşterilerine kullandırmaya başladı. Başvuruları başta mobil uygulaması olmak üzere tüm bankacılık araçlarından almaya başlamış olan Halkbank, geri ödeme ve faiz oranlarına ilişkin de bilgi verdi.

HALKBANK KREDİLERİNDE FAİZİ DÜŞÜK; VADEYİ UZUN TUTUYOR

Yasal mevzuat gereği 50 bin TL’ye kadar 36 ay, 50 bin 1 TL ile 100 bin TL arası 24 ay, 100 bin 1 TL ve üstü için 12 ay vade ile kredi sağlayan Halkbank, bu kapsamda kredi faiz oranının başlangıcını bu ay itibariyle yüzde 3,49 olarak belirledi. Geri ödemeleri esneten Halkbank; aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli ve serbest ödemeli gibi kolay geri ödeme planlarını devreye aldı.