Halkbank yıl sonu emekli paketi açıklandı! Emeklilerin hesaplarına 25 Bin TL yatırılıyor!

Halkbank tarafından emekliler için yıl sonu paketi açıklandı. Emeklilere Halkbank tarafından 25 Bin TL'lik bir kampanya düzenleniyor. Bu kampanya içerisinde hem emekli maaş promosyonu hem de düşük maliyetli ihtiyaç kredisi bulunuyor.
Halkbank yıl sonu emekli paketi açıklandı! Emeklilerin hesaplarına 25 Bin TL yatırılıyor!

Emekliler bankaların potansiyel hedefleri haline gelince bankalar kampanya üzerine kampanya açıklamaya başladılar. Kamu bankası Halkbank ise çok özel bir kampanyanın duyurusunu yaptı. Tamamen emeklilere özel olan bu kampanya ile Halkbank özel bankalara göre daha düşük emekli maaş promosyonu verdiği için kaybettiği müşterileri geri kazanmayı amaçlıyor. 

HALKBANK EMEKLİLERİ MEMNUN EDECEK!

Halkbank'ın yeni emekli kampanyasının çok özel imkanları bulunuyor. İki aşamalı olan bu kampanyanın ilk aşamasını emekli maaş promosyonu oluştururken ikinci aşaması ise ihtiyaç kredisi oluyor. Emekli müşterilere çok özel bir faiz oranı ile ihtiyaç kredisi verecek olan Halkbank bu konuda rakiplerine de meydan okuyor. 

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU ÖDENECEK!

Halkbank'ın kampanyasında emekli maaş promosyonu ödeme detayları merak ediliyor. Buna göre Halkbank tarafından emeklilere maaş miktarlarına göre farklı tutarlarda maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. Halkbank'tan emekli maaş promosyonu alabilmek için emeklilerin maaşlarını bu bankaya taşıyarak 3 yıl boyunca da maaşlarını farklı bir bankaya taşımamalarına dair söz vermeleri gerekiyor. Bu sözün ise herhangi bir cezai sorumluluğu bulunmuyor. İsteyen emekli müşteriler zaman farketmeksizin bu anlaşmayı bozabiliyorlar. 

Halkbank emekli maaş promosyonu tutarlarını açıkladı. Buna göre emekli maaşları 3.500 TL'ye kadar olan müşterilere 3.000 TL, emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olan müşterilere 3.500 TL, emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olan müşterilere 4.500 TL ve emekli maaşları 10.000 TL'nin üzerinde olan emeklilere de 5.000 TL maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. 

EMEKLİLERE ÖZEL FAİZ ORANLI İHTİYAÇ KREDİSİ!

Halkbank'ın emeklilere yaptığı asıl yıl sonu sürprizi ise ihtiyaç kredisi oldu. Banka normalde aylık yüzde 1,89 faizle ihtiyaç kredisi veriyor. Ancak emekliler için düzenlenen özel kredi kampanyası ile bu faiz oranı yüzde 1,55'e düşürüldü. Müşteriler bu faiz oranı ile Halkbank'tan ihtiyaç kredisi çekme imkanı elde edebilecekler. Bunun tek şartı ise Halkbank'ın emekli maaş müşterisi olmak şeklinde uygulanıyor. 

Halkbank yıl sonu emekli paketi açıklandı! Emeklilerin hesaplarına 25 Bin TL yatırılıyor!

Halkbank'ın emekli kampanyası kapsamında müşterilere 20 Bin TL ihtiyaç kredisi kullandırılıyor. 36 ay vadeli 20 Bin TL ihtiyaç kredisi çeken emeklilere aylık yüzde 1,55 faizle yapılan hesaplamaya göre aylık kredi taksiti 776 TL oluyor. Toplamda ise emekli müşteriler 3 yıl içerisinde bankaya bu kredi için 27.964 TL'lik ödeme yapmış oluyorlar.