Halkbank'tan emeklilere 500 TL indirim!

1 Ağustos tarihi itibariyle emeklilere yönelik banka kampanyaları duyurulurken Halkbank emeklilere 500 TL indirim yapılacağını duyurdu!
Halkbank'tan emeklilere 500 TL indirim!

Bankaların emeklilere yönelik Ağustos ayı kampanyaları peş peşe başlarken bu kampanyalardan birini de Halkbank duyurdu. Halk Bankası Ağustos kampanyası ile Paraf Kartı olan emeklilere özel olarak 500 TL indirim hakkı tanınacağını duyurdu. Kampanya koşulları ve kazanılacak olan indirimlerin detayları belli oldu.

HALKBANK PARAF KART EMEKLİ İNDİRİM KAMPANYASI ŞARTLARI NELERDİR?

Halkbank Paraf Emekli Kart sahipleri için açıklanan kampanya kapsamında 31 Ağustos tarihine kadar başvuru yapan emeklilere yönelik olarak toplamda 500 liraya varan tutarda indirim yapılacağını duyurdu. Kampanya koşulları ise şekilde sıralandı:

  • 1-31 Ağustos 2024 tarihlerinde Paraf Emekli karta özel yurt içinde tüm sektörlerde yapılacak her 750 TL ve üzeri harcamaya 50 TL , toplamda 500 TL indirim verilecektir.
  • Bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kampanyadan kazanabileceği en fazla indirim tutarı 500 TL’dir.
  • Aynı gün aynı iş yerinden yapılacak harcamaların ilki kampanyaya dahildir.
  • Hedefe ulaşılan harcama hangi kart ile yapılırsa indirim ödülü o karta yansıtılmaktadır.
  • Kampanyaya sadece Paraf Emekli kart ile yapılacak harcamalar dahil olup diğer Paraf kartlar, Parafly, Paraf Debit, Paraf Genç, ticari kartlar ve Halkcardlar, ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.

paraf-kart.jpg

Düzenlenen kampanyada emekli karta bağlı olan ek kartlar ve sanal kartlar ise ne yazık ki kapsam dışında tutuldu. 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan kampanyada emekliler yapmış oldukları her 750 liralık alışverişten 50 TL olmak üzere toplamda 500 liraya varan tutarda indirime hak kazanmış olacaklar.

Genel Yayın Yönetmeni