Halkbank'tan emeklilere yılbaşı paketi! Hesaplara 30 Bin TL yatıyor!

Halkbank tarafından emeklilere özel bir yılbaşı paketi hazırlandı. Açıklanan paket kampanyaya göre emeklilerin hesaplarına 30 Bin TL para yatırılacak.
Halkbank'tan emeklilere yılbaşı paketi! Hesaplara 30 Bin TL yatıyor!

Türkiye'de bankalar yılbaşı kampanyalarına hız verdiler. Bu kampanyaların bir kısmı da emekliler için düzenleniyor. Özellikle kamu bankaları emeklilere çok özel imkanlar sağlayabiliyorlar. Bu doğrultuda Halkbank emeklilere yönelik yılbaşı kampanyasını açıkladı. Emekliler için bir paket hazırlayan Halkbank, bu müşterilerin yaşadıkları tüm finansal sorunlara hemen çözüm üretiyor. Halkbank'ın emekli kampanyasının çok büyük talep görmesi bekleniyor. 

HALKBANK YILBAŞI KAMPANYASI NEDİR?

Emeklilere yönelik açıklanan yılbaşı kampanyası ile çok önemli avantajlar sağlanıyor. İki aşamalı olan bu kampanyanın ilk aşamasını emekli maaş promosyonu oluşturuyor. İkinci aşama ise yine emeklilere özel olarak verilen ihtiyaç kredisini kapsıyor. Bu iki kampanyayı birleştiren Halkbank emeklilere yeni yıl hediye veriyor. Her iki kampanyadan da aynı anda yararlanan emeklilerin banka hesaplarına Halkbank 30 Bin TL yatırıyor. 

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI!

Halkbank emekli maaş promosyonu kapsamında emekli müşterilere yapılacak ödemeler açıklandı. Bu kapsamda emekli müşteriler Halkbank'a başvuru yaparak bu maaş promosyonlarını alabiliyorlar. Bunun için maaşın Halkbank'a taşınması ve 3 yıl boyunca da bir başka bankaya geçilmeyeceğine dair söz verilmesi yeterli oluyor. 

Halkbank'ın ilan ettiği emekli maaş promosyonu tarifesine göre emekli maaşları 3.500 TL'ye kadar olanlara 3.000 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 3.500 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 4.500 TL ve 10.000 TL üzerinde olanlara 5.000 TL maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. Bir emekli Halkbank'tan en fazla 5.000 TL maaş promosyonu ödemesi alabiliyor. Bu ödemeler karşılıksız olarak yapılıyor. 

EMEKLİLERE ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ

Halkbank tarafından emeklilere özel olarak bir de ihtiyaç kredisi imkanı veriliyor. Emekli maaş müşterisi olan Halkbank müşterileri başvuru yaparak düşük faizli ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. 36 aya kadar vade ile verilen bu ihtiyaç kredisinin en dikkat çekici özelliği ise uygulanan faiz oluyor. Normalde Halkbank müşterileri aylık yüzde 1,89 faizle ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Ancak bu kampanyada emeklilere aylık yüzde 1,55 faizle ihtiyaç kredisi veriliyor.  Bu da çok önemli bir faiz avantajı oluyor. 

Halkbank'tan emeklilere yılbaşı paketi! Hesaplara 30 Bin TL yatıyor!

Halkbank'tan 36 ay vadeli 25 Bin TL ihtiyaç kredisi çeken emekliler bankaya aylık 971 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu krediyi kullanan emeklilerin hesaplarına kredi ile maaş promosyonu kapsamında toplan 30 Bin TL para yatıyor.