Halkbank'tan maaş promosyonunda rekor! 10 gün içinde hesaplara 45 Bin TL yatacak!

Halkbank maaş promosyonlarına dair önemli bir anlaşmayı imzaladı. Buna göre Halkbank hesaplara 45 Bin TL maaş promosyonu yatıracak.
Halkbank'tan maaş promosyonunda rekor! 10 gün içinde hesaplara 45 Bin TL yatacak!

Bankaların maaş promosyonlarına dair gelişmeler yakından takip ediliyor. Bu konuda bankalar müşterilerine çok özel imkanlar sağlayabiliyorlar. Maaşların bankalarına yatması karşılığında müşterilere karşılıksız nakit ödemeler yapan bankalar emekli maaş promosyonu kampanyaları ile dev bir rekabete girmiştiler. Emekliler için bankaların kesenin ağzını açması diğer maaş promosyonlarını da etkiledi. Daha önceden yapılan maaş promosyonu anlaşmaları düşük kalınca yeni anlaşmalar yapılmaya başlandı.

HALKBANK'TAN MAAŞ PROMOSYONU ANLAŞMASI!

Halkbank ile Gazi Üniversitesi arasında maaş promosyonuna dair Maaş Ödemeleri protokolü yapıldı. Bu protokol gereği Gazi Üniversitesi personellerinin maaş ödemeleri Halkbank üzerinden yapılacak. Bunun karşılığında da Gazi Üniversitesi personellerine Halkbank tarafından maaş promosyonu verilecek. Bu protokolü farklı kılan ise Halkbank’ın Gazi Üniversitesi personellerine ödeyecek olduğu maaş promosyonunun rekor olması oldu.

49 AYLIK SÖZLEŞME

Halkbank ile Gazi Üniversitesi arasında yapılan maaş promosyonu anlaşmasının koşulları açıklandı. Buna göre Gazi Üniversitesi’nin tüm personellerinin maaşları artık Halkbank hesaplarına yatacak. Yapılan anlaşmasın süresi 49 ay olacak ve 1 Ocak 2023 tarihi itibariyle anlaşma sağlanmış sayılacak.

45 BİN TL'LİK REKOR PROMOSYON!

Halkbank’ın Gazi Üniversitesi personellerine yapacağı maaş promosyonu ödemelerine dair ayrıntılar da belli oldu. Buna göre Gazi Üniversitesi’nin ayrım yapılmaksızın tüm personelleri maaş promosyonundan aynı tutarda yararlanabilecekler. Bu doğrultuda 45 Bin TL ödeme yapılacak. Gazi Üniversite’nin çalışanları belirlenen 45 Bin TL’nin 44.500 TL’sini 10 gün içerisinde hesaplarına yatmış olarak görecekler. 15 Ocak’ta Gazi Üniversitesi’nden maaş alacak tüm çalışanlara bu ödemeler yapılacak. Kalan 500 TL ise müşterilerin Halkbank’tan olan veya çıkaracakları kredi kartına ParafPara olarak yatırılacak.

EK FIRSATLAR VERİLECEK!

Halkbank ile Gazi Üniversitesi arasında yapılan anlaşma ile personellere ek imkanlar da sağlanacak. Maaş hesaplarından herhangi bir hesap işletim ücreti alınmayacak. Ayrıca Gazi Üniversitesi personelleri Halkbank’a ATM kartı veya kredi kartı ücreti de ödemeyecekler. Bu imkan sadece maaş hesaplarını kapsayacak. Eğer müşterilerin Halkbank’ta başka hesapları varsa o daha farklı bir değerlendirmeye tabi olacak.