Hayırlı olsun denilerek duyuruldu! Promosyona AĞUSTOS ZAMMI en yüksek promosyon 35 bin TL oldu

Milyonlarca memur ve emeklinin beklediği promosyon haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. En yüksek promosyona yeni zam açıklandı.
Hayırlı olsun denilerek duyuruldu! Promosyona AĞUSTOS ZAMMI en yüksek promosyon 35 bin TL oldu

Hayırlı olsun denilerek duyuruldu! Promosyona AĞUSTOS ZAMMI en yüksek promosyon 35 bin TL oldu - Temmuz ayında açıklanan memur ve emekli maaş zammı sonrası gözler bankaların promosyon rakamlarına çevrilmişti. Emekli ve memura yönelik olarak açıklanan maaş zamları sonrasında bankaların promosyon güncellemeleri ve yeni sözleşme açıklamaları gelmeye devam ederken bunlardan biri daha son dakika duyuruldu.

Temmuz ayında 6 aylık enflasyon farkı hesaplanarak emekli ve memur maaşlarına zam gelmişti. Memur ve memur emeklisi olan kişilerin maaşlarına 6 aylık enflasyon farkı dahil zam oranı yüzde 19,31 olarak ilan edilirken SSK ve BAĞKUR emeklisi olan kişilerin alacakları zam oranı ise yüzde 24,73 olarak gerçekleşmişti. En düşük emekli maaşı ise 12 bin 500 TL olmuştu. Emeklinin yüksek zam talebi ne yazık ki karşılık bulmamıştı.

EMEKLİ PROMOSYON TUTARI NE KADAR KAÇ TL OLDU?

Yapılan zamdan sonra resmi kurumlarda da promosyon güncellemeleri tüm hızı ile devam ederken bu güncellemelerden birini de Kandıra Belediyesi gerçekleştirdi. Belediye bünyesinde maaş alan 245 işçi ve personel için düzenlenen promosyon görüşmelerinde 8 banka teklif sundu.

Açılan tekliflerde en yüksek promosyon rakamı 34 bin TL olarak yer alırken Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez tarafından yapılan girişimler sonucunda rakam 35 bin TL olarak revize edildi ve promosyon sözleşmesi imzalandı. Atılan imzalar sonucunda en yüksek promosyon teklifi olan 35 bin TL rakamı kabul edildi. 36 aylık sözleşme imzalayan çalışanlar 35 bin liralık promosyon almaya hak kazanacaklar. Promosyon tutarının ardında gözler emekli maaş promosyonuna çevrildi.

Emekliler de promosyona zam yapılmasını talep ederken güncel rakamlarda emekliye en yüksek promoson tutarı 24 bin TL olarak Vakıfbank tarafından ödeniyor. Vakıfbank 12 bin TL promosyon ve 12 bin TL'de ek promosyon ödemesi ile toplamda 24 bin liraya varan tutarda ödeme gerçekleştiriyor.

Genel Yayın Yönetmeni