İlkokul ortaokul lise üniversite! Ziraat Bankası'ndan 1.500 TL kırtasiye desteği

Milyonlarca öğrenci Eylül ayının gelmesiyle beraber okula dönüş hazırlıklarına başlarken kırtasiye harcaması yapan ailelere 1.500 TL para desteği açıklandı.
İlkokul ortaokul lise üniversite! Ziraat Bankası'ndan 1.500 TL kırtasiye desteği

İlkokul ortaokul lise üniversite! Ziraat Bankası'ndan 1.500 TL kırtasiye desteği - Okula dönüş için hazırlıkta artık sona yaklaşılırken yükselen fiyatlar pek çok velinin zorlanmasına neden olmuştu. Kalemden deftere, çantadan formaya pek çok üründe rekor zamlar vatandaşın alımda bulunmasını zorlaştırırken Ziraat Bankası okul harcaması yapan müşterilerine güzel haberi verdi.

ZİRAAT BANKASI OKUL ALIŞVERİŞ YAPANLARA 1.500 TL BANKKART LİRA HEDİYE EDECEK!

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası "Kitap, kırtasiye, giyim-ayakkabı sektöründeki okul alışverişlerinize toplam 1.500 TL Bankkart Lira" denilerek kampanya koşulları şu şekilde sıralandı:

Bankkart'ınız ile Bankkart anlaşmalı kitap, kırtasiye, giyim ve ayakkabı sektöründe yer alan üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan tek seferde yapacağınız;

2.500 TL - 4.999 TL arasındaki alışverişlerinize 250 TL Bankkart Lira,

5.000 TL - 9.999 TL arasındaki alışverişlerinize 500 TL Bankkart Lira,

10.000 TL ve üzeri alışverişlerinize 750 TL Bankkart Lira, toplam 1.500 TL Bankkart Lira verilecektir.

okul-alisverisi.jpg

Kampanya 15 Ekim tarihine kadar sürecek. Bankkart Lira hediyesi kazanmak isteyen kişiler bankkart uygulaması üzerinden ya da internet sitesi üzerinden başvuru yapmaları yeterli olacak. Ancak alışveriş yapmadan kampanyaya katılım başvurusu yapılması şartı aranacak. Başvuru yapmadan alışveriş yapan kişilerin ne yazık ki bu alışverişleri geçersiz sayılacak. Aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden sadece ilk geçerli olacak. Kazanılan bankkart liralar üye işyerlerinde kullanılabilecek.

Genel Yayın Yönetmeni