ING Bank promosyon müjdesini patlattı! En yüksek emekli promosyonu 38.000 TL'ye fırladı

ING Bank emekli promosyonu için yeni müjdesini duyurdu. ING Bank emekli promosyonu güncellendi rakam 38 bin TL'ye yükseldi.
ING Bank promosyon müjdesini patlattı! En yüksek emekli promosyonu 38.000 TL'ye fırladı

ING Bank promosyon müjdesini patlattı! En yüksek emekli promosyonu 38.000 TL'ye fırladı - Bankaların promosyon yarışları tüm hızı ile devam ederken ING Bank rakiperine fark atmayı başardı. ING Bank emekli maaş promosyonu rakamı güncellenirken yeni kampanya sonrası emeklilere yapılan ödeme toplamda 38 bin liraya fırladı.

ING BANK EN YÜKSEK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

ING Bank tarafından yapılan açıklama ile "SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 15.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'nıza 3.000 TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 18.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da, emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler." net promosyon rakamı 18 bin TL olarak açıklandı.

Bu rakama ek olarak ayrıca emeklilere "İlk defa ING Kredi Kartı başvurusu yaptığınızda, ilk 1 yıl kart ücret ödemezsiniz. 20.000 TL’ye varan faizsiz Taksitli Nakit Avans kullanabilirsiniz" denilerek 20 bin TL'ye varan ek ödeme imkanı daha tanındı. Böylelikle emeklilere ödenen toplam rakam 38 bin liraya yükselmiş oldu.

-

ng.jpg

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen emeklilerin maaşlarını ING Bank şubelelerine taşımaları ve 3 sene boyunca buradan alacakları yönünde taahhüt imzalamaları yeterli olacak. Maaş promosyonu sözleşmesi imzalayan emekliler maaşlarına göre belirlenmek üzere en düşük 10 bin TL ve en yüksek 15 bin TL maaş promosyonu alacaklar.

Bu tutara ek olarak otomatik ödeme talimatı veren emekliler 3 bin TL ek promosyon alarak rakamı 18 bin TL'ye çıkarmış olacaklar. Buna ek olarak 20 bin TL'ye varan tutarda faizsiz taksitli nakit avans çeken emekliler için toplam ödeme rakamı 38 bin TL olarak gerçekleşmiş olacaklar.

Genel Yayın Yönetmeni