İş Bankası faizi sıfırladı! Faizsiz 25 bin TL nakit avans kampanyası başladı

Bankaların faizsiz ihtiyaç kredisi ve taksitli nakit avans kampanyaları tüm hızı ile devam ederken bu kampanyalardan birini de İş Bankası duyurdu.
İş Bankası faizi sıfırladı! Faizsiz 25 bin TL nakit avans kampanyası başladı

Kredi faiz oranlarında yaşanan rekor yükseliş vatandaşın kredi çekme iştahını azaltırken bankalar düşen talebi canlandırmak için yeni kampanyalarını peş peşe açıklamaya devam ediyor. Özellikle de fazisiz ihtiyaç kredisi ve sıfır faizli taksitli nakit avans kampanyaları yakından takip edilirken bu kampanyalardan birini de İş Bankası açıkladı. İş Bankası sıfır faizli taksitli nakit avans kampanyasının şartlarını duyurdu.

İŞ BANKASI FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

İlk kez İş Bankası müşterisi olan kişilere yönelik olarak açıklanan kampanya için yapılan açıklamada İşCep uygulaması üzerinden müşteri olan kişilere yönelik olarak 25 Bin TL'ye kadar sıfır faizli taksitli nakit avans verileceği açıklandı. Düzenlenen kampanya için son başvuru tarihi 31 Temmuz 2024 olarak açıklanırken kampanya başvuru şartları ise şu şekilde sıralandı:

- Faizsiz Taksitli Nakit Avans 2-3 (dahil) ay vade için geçerlidir.

- Kampanyadan yararlanmak için, kullanılacak Taksitli Nakit Avans tutarı 300 TL ile 25.000 TL arasında olacaktır.

- Sadece İşCep ve Maximum Mobil kanallarından kullanım sağlanabilecektir.

- Kullanılabilecek Taksitli Nakit Avans tutarı, bir takvim ayında müşteri limitinin %25’i kadar, en fazla 25.000 TL sınırlandırılmıştır.

- Kampanya kapsamında tanımlanan Faizsiz Taksitli Nakit Avans tutarı, azami 2 seferde ve toplamda tanımlanan tutarı geçmeyecek şekilde kullanılabilecektir.

- 2-3 (dahil) aydan farklı vadelerde ve 25.000 TL üzeri tutarlarda geçerli faiz oranları uygulanacaktır.

i.jpg

Kampanya sadece İşcep mobil uygulama üzerinden ilk kez İş Bankası müşterisi olan kişiler için geçerli olacak. Kampanyadan yararlanan kişiler taksitli nakit avans başvurusunu da yine uygulama üzerinden yapacaklar. 25 bin TL taksitli nakit avans en fazla 3 ay vadeli olarak kullanılabilecek.

Genel Yayın Yönetmeni