İş Bankası'ndan emeklilere özel maaş promosyonu paketi! Toplam 32.500 TL ödeme yapılıyor!

Emekli müşterilere yönelik bir paket kampanya açıklayan İş Bankası 32.500 TL ödeme yapacağını duyurdu. İş Bankası emekli maaş promosyonu kampanyasına dair detaylar netleşti.
İş Bankası'ndan emeklilere özel maaş promosyonu paketi! Toplam 32.500 TL ödeme yapılıyor!

Türkiye’de emekliler bankalardan temin ettikleri maaş promosyonları ile bütçelerini destekleyebiliyorlar. Son olarak maaşlarına yüzde 30 zam alan emeklilerin finansal sorunları bu zamla da çözülemedi. Emekliler kendilerine ek kaynaklar ararken iş Bankası’nın emekliler için açıkladığı paket kampanya adeta ilaç gibi oldu. İş Bankası emekli kampanyası ile emeklilere 32.500 TL ödeme yapılacağını duyurdu.

İŞ BANKASI EMEKLİ KAMPANYASI!

İş bankası tarafından açıklanan emekli kampanyasından emeklilere iki ayrı kanaldan ödeme yapılabileceği bildirildi. Buna göre emekliler önce emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanarak emekli maaş promosyonu alabilecekler. Bunun için emeklilerin yapması gereken ise emekli maaşlarını İş Bankası’na taşımak olduğu bildirildi. Bu maaş taşıma işlemini tamamlayan emekli müşteriler İş Bankası ile sözleşme yaparak 3 yıl boyunca maaşını bir başka bankaya taşımayacağına dair söz veriyor. Bu şekilde emekliler İş Bankası’nın emekli kampanyasından yararlanma hakkı elde ediyorlar.

İş Bankası koşulları yerine getiren müşterilere emekli maaş promosyonu ödemesi yapıyor. Bu kapsamda Ocak ayı tarifesini açıklayan İş Bankası emeklilere emekli maaşlarının miktarına göre farklı promosyon ödemeleri yapıyor. Emekli maaşları 3.500 TL’ye kadar olanlara 4.500 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 5.250 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 6.750 TL, 10.000 TL’nin üzerinde olanlara 7.500 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

EMEKLİLERE 25 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ!

İş Bankası tarafından emekli kampanyası kapsamında sağlanan bir diğer imkan da ihtiyaç kredisi oluyor. Özel bir faiz oranı uygulanan emekliler İş Bankası’ndan aylık yüzde 1,95 faizle ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. 36 ay vadeli olan bu ihtiyaç kredisi imkanını değerlendiren emeklilere oldukça avantajlı bir maliyet çıkıyor. Emekli müşteriler 36 ay vadeli 25 Bin TL ihtiyaç kredisi çekmeleri halinde İş Bankası’na aylık 1.051 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredi taksiti de verilebilecek bir talimat ile emekli maaşından her ay düşülebiliyor.

İş Bankası'ndan emeklilere özel maaş promosyonu paketi! Toplam 32.500 TL ödeme yapılıyor!

İş Bankası bu kampanya kapsamında emeklilere 7.500 TL maaş promosyonu verirken 25 Bin TL de ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor. Emeklilerin banka hesaplarına net olarak toplamda böylece 32.500 TL para yatıyor.