İslam Memiş’ten gram altın uyarısı geldi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten yeni bir uyarı geldi. Memiş, gram altına ilişkin önemli bir açıklama yaptı. İşte detaylar..
İslam Memiş’ten gram altın uyarısı geldi!

Altın fiyatları sektördeki pek çok gelişmeden anlık olarak etkilenebiliyor. Özellikle son zamanlarda İsrail ve Gazze arasındaki savaş altın fiyatlarını direkt olarak etkiliyor. Konuya ilişkin Altın Uzmanı Memiş, gram altın için yatırımcıları uyardı.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, küresel dünyada yaşanan savaş ve salgın durumuna ilişkin altın fiyatlarını değerlendirdi. Ağustos ayı için beklediği seviyeye aktaran Memiş, beklentisinin gerçek olduğunu da vurguladı.

“NE DEMİŞTİM SİZE”

Memiş, altın fiyatlarının artması üzerine “Ne demiştim size“ diyerek eylül ayında da altının yeni bir rekor kırma ihtimali olacağını belirtti. Peki, altın yıl sonunda kaç TL olur?

Uzman isim, yaptığı açıklamasında altın fiyatlarının yükselişe geçtiğini ancak yıl sonunda şampiyonun gümüş olacağını belirtti. Gümüşün de sürprizleri sevdiğini ifade eden Memiş, “Ancak yılın şampiyonu gram gümüş olacak. O sürprizleri sever, acelesi yok. Altını tahtından edecek”

GRAM ALTIN 2 BİN 749 TL

Altın fiyatlarının yıl sonunda 3 bin 3 bin 500 TL seviyesinde olabileceğini belirten Memiş, ons altında 2520 ve 2540 doların direnç seviyesi olacağını ifade etti. Piyasalardan aktarılan son habere göre gram altın 2 bin 749 TL seviyesine çıktı.

Diğer yandan piyasalar ABD Merkez Bankası FED’in atacağı adımlara odaklanırken, fiyatların artış gösterebileceği tahmin ediliyor. Geçtiğimiz yıldan bu yana FED faiz indirim kararı beklenirken, yatırımcılar da altın fiyatlarını yakından takip ediyor.

NOT: Haberimiz yatırım tavsiyesi içermemektedir. Uzman ismin açıklamaları kaleme alınarak hazırlanmıştır.