Kuyumcular peşinde! Yastık altına altın atanlara piyango vurdu 1 tanesi 43.570 TL oldu

Altın fiyatları rekor üzerine rekor kırmaya devam ederken kıyıya köşeye altın atanlar köşeyi döndü. 1 tanesi tam 43 bin 570 TL oldu.
Kuyumcular peşinde! Yastık altına altın atanlara piyango vurdu 1 tanesi 43.570 TL oldu

Kuyumcular peşinde! Yastık altına altın atanlara piyango vurdu 1 tanesi 43.570 TL oldu - Altın fiyatlarında yaşanan yükseliş kenarda köşede altını olanları sevindirirken altın borcu olanlar ve düğün planı yapanları ise üzmüştü. Altında yaşanan yükseliş fiyatlara yansırken Türk halkının en çok tercih ettiği altın türleri arasında yer alan yatırımlık altınların fiyatlarında da rekor serisi yaşanmıştı.

Yatırımcının güvenli limanı olarak kabul edilen altın fiyatları İsrail ile İran arasında yaşanan gerilim nedeniyle yükselişe geçmiş, rekor serisi yaşanmıştı. Türkiye'de küçük yatırımcının gözdesi olan çeyrek, yarım, tam altın ve gremse altın fiyatları da yatırımcısına rekor getiri sağlamıştı. Altında yaşanan yükseliş sonrasında kuyumcular yoka düşen gremse altının peşine düştü.

GREMSE ALTIN NE KADAR, BUGÜN NE KADAR KAÇ TL OLDU?

Altın fiyatlarında yaşanan yükseliş en çok altını olanları sevindirirken kuyumcular gremse altının peşine düştüler. Yatırımcının gözdesi olan gremse altına olan ilgil her geçen gün artarken yoğun talebe karşı piyasada fiziki altın bulmak her geçen gün zorlaşmaya başlamıştı. Darphane üretimini arttırsa da vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği gremse altında kuyumcular altın bulmakta zorlanmaya başlanmıştı.

gdeze.jpg

Gremse altında fiyat an itibariyle 43 bin 570 liraya ulaşırken zamanında kıyıya köşeye gremse altın atan kişiler büyük sevinç yaşamış oldu. Tek bir altınını bozduran kişiler 45 bin liraya yakın tutarda nakit paraya kavuşurken kuyumcular fiziki altında alım için farklı tekliflerde verebiliyor. Özellikle de zor bulunan altınlarda hem fiyat hem de ilgi artmış oldu.

Genel Yayın Yönetmeni