Market alışverişlerinize özel 150 TL hediye edilecek!

Card Finans tarafından yayımlanan son kart kampanyası ile birlikte belirli harcamalara özel toplamda 150 TL hediye edileceği açıklandı. Şartlar belli oldu.
Market alışverişlerinize özel 150 TL hediye edilecek!

Katılım sağlayanlara 150 TL hediye edilecek! Finansbank tarafından yapılan son kart kampanyası ile birlikte Temmuz ve Ağustos ayları arasında kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin market harcamalarına özel toplamda 150 TL kazanacağı öğrenildi. Gerekli olan başvuru şartları ve detaylar ise belli oldu.

MARKET HARCAMALARINA ÖZEL 150 TL VERİLECEK!

Yalnızca Metro marketlerde geçerli olacak olan bu kampanya ile birlikte yapılan açıklamalara göre SMS göndererek katılım sağlayan müşterilerin toplamda 150 TL kazanabileceği ifade edildi. Bu kapsamda tek seferde yapılacak olan 1500 TL değerindeki harcamalara özel hediyenin verileceği öğrenildi. Kampanya kapsamında 150 TL hediyeden faydalanmak isteyen kişilerin 2 Ağustos tarihine kadar başvuru işlemlerini tamamlaması gerektiği öğrenildi.

KATILIM DETAYLARI BELLİ OLDU!

Kapsam dahilinde kampanyaya katılım sağlamak isteyen kişiler için CardFinans tarafından resmi internet adresinden detaylar şu şekilde açıklandı;

  • ParaPuan kampanyasına katılmak isteyen müşterilerin 06 Temmuz - 02 Ağustos 2023 arasında “METRO”, yazıp, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 2273'e SMS göndererek kayıt olmaları gerekmektedir.
  • Alınacak kampanya katılım teyit mesajında ParaPuan'ların yükleneceği kredi kartı bilgisi verilecek, bu teyit mesajının alınmasının ardından kampanyaya katılım sağlanacaktır.
  • CardFinans Fix "Artı Kampanya"ya dahil müşteriler ParaPuan kampanyasından SMS gönderimi yapmaksızın faydalanabileceklerdir.
  • QNB Mobil üzerinden ParaPuan kampanyasına katılmak isteyen CardFinans bireysel kredi kartı müşterilerinin kampanya süresince “HEMEN KATIL” butonuna tıklayarak kampanyaya kayıt olmaları gerekmektedir.
  • Kampanya müşteri bazında olup, bir müşteri kampanya kapsamında en fazla 150 TL değerinde ParaPuan kazanabilir.
  • Kazanılan ParaPuan’lar kampanyaya kayıt olup harcama yaptığınız kredi kartınıza 4 Ağustos 2023'de yüklenecek olup, Ağustos sonuna kadar Metro Marketler'de geçerli olacaktır. Kullanılmayan ParaPuan'lar ise 01 Eylül 2023 'de geri alınacaktır.
  • Ek kartlar ile yapılan işlemler asıl kart sahibince yapılmış sayılacak ve kazanılan ParaPuan asıl karta yüklenecektir.
  • Ticari kartlar, banka kartları, sanal kartlar, Miles&Smiles kartları, "Artı Kampanya"ya dahil olmayan CardFinans Fix ile yapılan alışverişler, ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler ParaPuan kampanyasına dahil değildir.

SMS ile katılım sağlanan bu kampanya hakkında tüm kalan detaylar Finansbank tarafından kart kampanyalarının yer aldığı internet adresinden duyuruldu.